Seriál o vodě kolem nás i v nás – vše, co jste chtěli vědět o vodě na vaření, na pití, vodě z kohoutku, balené, dešťové, ale také o vodě ve smyslu symbolickém a filosofickém.

Tento obsah je pouze pro členy Magazínu Zrnění


Objednejte si předplatné


🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

Honza Jícha
Autorem článku je Honza Jícha
Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.
Předchozí článekOheň v kuchyni I.
Další článekJak mléko zahleňuje mimina i koťata