Domů > O nás > Pochvaly

Zachránili jste mi zdraví

Veronika: Adventní půst nevyšel aneb jak se to nemá dělat. Jím jinak už dost dlouho, zachránili jste mi zdraví a přesto anebo právě proto, jsem si začla myslet, že můžu jíst všechno. Bylo mi tak dobře, že jsem úplně zapoměla, kdo jsem a čím jsem si prošla.

A tak už od letošního podzimu jsem více než méně porušovala pravidla JJ a adventní půst jsem dokonale nezvládla. Mé tělo si stále pamatovalo, že mi bylo dobře a tak jsem na jídlo přestala myslet úplně. No nebudu Vás napínat.

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Sedím tu teď, sypu si popel na hlavu a prosím svoje tělo, aby mi zas odpustilo a zase se uzdravilo. Stolici mám všelijakou jen ne normální, bolí mě celý člověk, na bradě a krku mám boláky a o chybějící jiskře v oku ani nemluvě.

Takže zpytuji svědomí, po kolenou se plazím k mrkvi a vzývám rýži a potvrzuji vše, co tu kdy bylo napsáno o tom, že jedině takhle se můžeme uzdravit. Vlastní krví a potem podepisuji.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

11
5

Známe hrdiny Hubneme do plavek 2025!

Známe nové hrdiny. Děkujeme za vaše fotky, příběhy o uzdravení, shozených kilech a centimetrech v pase. Jsou to fantastické výsledky a my jsme na všechny ú...
57
14

Vajíčková pomazánka z dýně a tofu (veganská)

Nebyl to záměr, prostě jsem chtěla udělat nějakou pomazánku a bylo doma tofu a kus dýně. Když jsem jí ochutnala, nemohla jsem se zbavit dojmu, že je to vaj...
147
22

18 tipů, jak použít lahůdkové droždí

Máte doma lahůdkové droždí a nevíte co s ním? Inspirujte se, kde všude se dá použít, aby jídla chutnala zase trošku jinak! Můžete s ním nahradit chuť sýru,...
17
7

Japonská kuchyně 2 díl – Kaiseki a Shojin ryori

Druhý díl mého povídání o japonské tradiční kuchyni je věnován Shojin Ryori a Kaiseki: dvěma duším Japonska u stolu.

Obklady a zábaly

Jak si můžeme doma pomoci, když nás překvapí něco náhlého? Při různých potížích nám mohou ulevit zábaly nebo obklady, které si snadno připravíme doma sami....
67
3

Hokkaido 3x jinak: oranžová, zelená a modrá. Jak se liší?

Hokkaido je jedna z nejoblíbenějších dýní. Nejběžněji ji seženeme v oranžové barvě, ale existují i další – modrá a zelená. Znáte je? Víte, jaké jsou ...