Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Hraběnčiny řezy

Uvařeno
bez cukru
bez mléka
bez vajec

Jedna lékařka se divila, že  takovými výsledky vůbec chodím, druhá mi řekla, že takové bolesti mít nemůžu. Dostala js...

Ingredience

Postup

  1. Hraběnčiny řezy bez vajec a mléka.
  2. 40

dkg mouky celozrnné špaldové+ječné
15dkg sladidla(třtinový cukr, Dobroslad, xylitol, sirup…) 200g Nemásla
Kypřící prášek bez fosfátů
Trošičku vody na spojení.

Smícháme v těsto. 1/3 dame zmrazit na pozdější posypku, 2/3 rozválíme na dno pekáče.

Vyšleháme vodu z vařené cizrny se sladidlem, pridame strouhaná jablka,rozinky. Dame na pekáč na rozválené těsto.
Vytáhneme zbylou 1/3 těsta z mrazu a stouháme po povrchu.

Pečeme 30 min na 180°C.

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

když se zadělá do těsta pracuje se s ní dobře.. viz recept zde na vebu – Tahini roláda. Byla vynikající :-)

Krátce po tom, co se objevil recept čokoládová pěna bez cukru a vajec, jsem našla tento recept a dostala chuť zkusit, co ta vyšlehaná hmota udělá, když se upeče. Přemýšlela jsem, co za korpus, kdyby náhodou jablka s aquafabou splaskla a “zmokla”, ale nakonec jsem podle receptu dala mouku i sladěnku, jen oleje jsem nalila 150g a přidala 3lžíce rozmixovaných lněných a 9 lžic vody. Oleje by to sneslo míň, trochu z toho tekl, když jsem ho vyndala na závěrečné nastrouhání ven z ledničky. Milé dámy, fungovalo to a tím pádem je to pro mě velký posun v pečení. Pekla jsem to trošku déle, protože se mi to zdálo stále vlhké (kypřící prášek jsem velkoryse vynechala) a je to trošku vlhčí (nicméně to drží tvar) a proč, to napíšu pod pěnu, tam nás zjistilo víc, že to pouští.

Ukázat další komentáře