- hrst rukoly
- 3 ředkvičky
- 1/2 okurky
- 1 mrkev
- 2 lžíce tofunézy
- 1/2 citrónu
- 1 lžička umeocta
- cca 1/2 hrnku vody
Postup
- Oloupeme okurku, nastrouháme mrkev, ředkvičku a okurku nakrájíme na menší kousky, rukolu pokrájíme na menší proužky.
- V půl hrnku vody rozmícháme tofunézu, šťávu z půlky citrónu a umeocet.
- Do mísy dáme všechnu pokrájenou zeleninu, přidáme zálivku z hrnku a dobře promícháme.
Děti
Malým dětem nebude chutnat štiplavá rukola, ale cca od 2 let jej můžeme nabízet, aby si i na tuto chuť zvykaly. Některé s tím nemají problém a uždibují pálivou rukolu přímo ze záhonů.
Komentáře
Mnaaaaaam ♥️ Po te zimě velice příjemné a osvěžující ♥️