Mám hromadu čerstvé rukoly z maminčiny zahrádky, takže přišla do salátu a všichni se olizovali.

Ingredience
pro 4 porce
  • hrst rukoly
  • 3 ředkvičky
  • 1/2 okurky
  • 1 mrkev
  • 2 lžíce tofunézy
  • 1/2 citrónu
  • 1 lžička umeocta
  • cca 1/2 hrnku vody

Postup

  1. Oloupeme okurku, nastrouháme mrkev, ředkvičku a okurku nakrájíme na menší kousky, rukolu pokrájíme na menší proužky.
  2. V půl hrnku vody rozmícháme tofunézu, šťávu z půlky citrónu a umeocet.
  3. Do mísy dáme všechnu pokrájenou zeleninu, přidáme zálivku z hrnku a dobře promícháme.

Děti

Malým dětem nebude chutnat štiplavá rukola, ale cca od 2 let jej můžeme nabízet, aby si i na tuto chuť zvykaly. Některé s tím nemají problém a uždibují pálivou rukolu přímo ze záhonů.

Bez ranní polévky to u mě už nejde

Zdlang: Devcata, jsem spokojena, jak to valim a zvladam,...

Dcera se mnou začala snídat polévku!

Kajkule: Všechna jídla jsou moc dobrá! Moc vás chválím, pěkně...

MŇÁM! Zatím nejlepší polévka! I manžel profík kuchař chválil

Gitaberangb: MŇÁÁÁM!!!! Zatím pro mě nejlepší polévka - JJ...

Jeden z nejsilnějších zážitků…

Kateřina: Milá Evi, také jsem chtěla poděkovat za celý kurz....

Díky Klubu jsem za měsíc zhubla 6 kilo a cítím se skvěle

Hana a Olda: chci Vám moc poděkovat za úžasné recepty,...

Díky JJ mě to vždy nakopne zkusit něco nového

Lentvaruzk: Moc se mi vaše videa libí. Děkuji za...

Jíme jinak je fantastický web

Sisi: Jíme jinak je fantastický web, který vás musí...

Děkuji moc za videa

Magda: Děvčata, děkuji moc za videa, jsou úžasná a...

Inspirující kurz pro začátečníky

Lenka: Milá Evo, milá Helčo, ještě jednou vřelé díky za...

Klub JJ mě vyrazil dech

Jana: Evi a Helčo, jste úžasné , Klub jíme...

Vstávám teď tak, že vyskakuju z postele

KatkaM.: Cítím se báječně a nejsem unavená a opuchlá....

Netušila jsem, že se dají uvařit takové mňamky, jaké jsou tady na JJ

Spenito: Ahojky Eví a holky, jsem tady taky poprvé...

Přidala se ke mně i kolegyně z práce

Hanina515: Nemám ani extra chutě, když dětem peču klasickou buchtu,...

Díky za obrovskou inspiraci

Touto cestou chci Evě a Heleně poděkovat za záslužnou...

Po 6. dni mi splasklo břicho

Market: Dnes 6. den, váha šla krásně dolů o...

Zkuste náš nový online kurz Super Saláty

Dělejte saláty jako šéfkuchař!

Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekVoňavá bezová limonáda
Další článekV zajetí ohnivého věku II.