Domů Téma Paleo

paleo

Špagety z dýně ve stylu Pad Thai – lepší než klasické...

Toto jídlo je přímo gastronomický zážitek. Rozhodně lepší než klasické Pad Thai nudle! Pokud milujete dýně a thajskou kuchyni, nažhavte troubu a upečte si...

18 tipů, jak použít lahůdkové droždí

Máte doma lahůdkové droždí a nevíte co s ním? Inspirujte se, kde všude se dá použít, aby jídla chutnala zase trošku jinak! Můžete s...

Domácí houbové koření z bedly

Nestíháte smažit bedlové řízky nebo je vám líto nožiček, které se na smažení ani do polévky nehodí? Tak je neházejte na kompost, ale nasušte...

Dýňový čaj

Nevíte co s dužinou a semínky z dýně? Zkuste si uvařit dýňový čaj. Je nejen velmi chutný, ale také i zdravý.

Salát z daikonu, okurky a kysaného zelí

Dnes jsem udělala salát ze samé strouhané zeleniny a rodina byla nadšena ze zcela "nového typu salátu".  Kokosový krém vyvolal dojem luxusní dobroty, takže...

Nápoj z pupalkových květů

Květy pupalky se otevřou večer, noční hmyz je opyluje a ráno jsou zvadlé. Užijte si tuhle noční krásku i jinak než čichem a zrakem. Pupalkový...

Salát z rukoly, mrkve, okurky a ředkvičky

Mám hromadu čerstvé rukoly z maminčiny zahrádky, takže přišla do salátu a všichni se olizovali.

Superrychlé nakládané okurky

Okurková sezona vrcholí, a tak je na čase si udělat ty nejjednodušší a nejrychlejší nakládané okurky - tzv. rychlokvašky. Během 5 minut máte se...

Smetanový okurkový salát s čekankou a koprem

Rychlý salát s příjemně nahořklou čekankou, který ale zjemňuje smetana a kopr. Snadné, chutné, vhodné na léto. Samozřejmě v našem podání bez cukru a...

Nevyhazujte slupky od melounu – udělejte z nich toto!

Milujete melouny a jejich slupky vyhazujete do koše? Chyba! Zkuste je naložit a vyrobit z nich tuto osvěžující dobrotu.

Pikantní kvašené cuketové řezy

Křehké a lahodné rychle naložené cukety. Alternativa kvašených okurek, která se skvěle hodí ke každému jídlu jako bohatý zdroj enzymů, vitamínů a minerálů a...

Lazaňové závitky z cukety

Čekáte hosty? Udělejte jim luxusní občerstvení. Tyto rolky jsou do 5 minut hotové a můžete je udělat i v RAW verzi. A pokud je...

Nakládaná cuketa – na delší skladování

Cuketové kvašáky jsou rychle hotové a chtějí také celkem rychle zkonzumovat. Je tu však jednoduchá finta, jak si je připravit trvanlivé na celou zimu,...

Nakládaná cuketa – kvašáky

Cuketové kvašáky nám moc chutnají. Vlastně sotva poznáme rozdíl od okurkových. Naučila nás je kamarádka Jitka, a protože máme vždycky víc cuket než okurek,...

Osvěžující čaj s citronovými bylinkami

Čaj z bylinek, které voní po citrónu, je příjemně osvěžující v horkých dnech. Tohle je má oblíbená letní kombinace. Kromě bylinek už nepotřebuje žádná...

Osvěžte se zdravě: 7 receptů na zmrzliny bez cukru i pro...

Ideální osvěžení do horkých letních dní? Zdravá zmrzlina! Zapomeňte na ty kupované zmrzliny plné cukru a éček, které nejsou vhodné ani pro nás, natož pro...

Luxusní cuketové lodičky s maso-sýrovou náplní (vegan)

Pochutnejte si na skvělých plněných cuketách s mletým masem a zapečené sýrem ve stylu Jíme Jinak - tedy bez masa a bez sýra. Stačilo...

Melounové mojito

Skvělé nealkoholické osvěžení do tropických letních dnů. Mojito je jeden z nejoblíbenějších letních drinků. V této zdravé verzi je vhodný i pro menší děti.

Video návod: Jak připravit pickles z mrkve

Kvašená zelenina je velmi chutná a zároveň lék to lék. Piklovaná mrkev je moje favoritka v kvašené zelenině. Návštěvy jsou většinou milé překvapené její jemností...

Hlávkový salát se smetanou a koprem

Zřejmě asi ten nejrychlejší salát na světě. Je to kombinace mé vzpomínky na dětství, kdy jsme jedli celé léto salát s mléčnou, sladkokyselou zálivkou,...

Letní salát s jedlými květy

Letní saláty jsou jednoduché a krásné. Jedlé květy jim dodají na eleganci a některé i na vůni a speciální chuti. Jako třeba žluté denivky,...

Nemůžu uvěřit, že to šlo tak snadno (Petra, 34 let)

Přestože od mala sportuju, od puberty řeším váhu. Mám za sebou období na Low Carb, Paleo i veganství. Jíme Jinak jsem zkusila jen ze...

Ředkvičky naložené v nálevu s ume octem

Vodní pickles s ume octem je velmi jednoduché a velmi chutné. Skvěle se hodí pro případ, že vám vyroste mnoho ředkviček najednou a nestíháte...

Bezová šťáva bez cukru

Před heřmánkem smekni, před bezinkou klekni. Až tak se o bezince vyjadřují bylinkáři. Proč si tedy její kouzelnou moc neužít, když má zrovna sezónu....

Nakládané ředkvičky (pickles)

Nakládané ředkvičky jsou rychlým a skvělým slaným kondimentem, který chuťově i barevně oživí každý oběd nebo večeři.

Grilovaný chřest s čerstvým tymiánem

Chřestová sezóna vrcholí. Ještě pár dní si můžeme užívat tuhle zajímavou zeleninu. Kdo zrovna neholduje chřestovým polévkám, ten ale jistě nepohrdne chřestem grilovaným. Je...

Salát s limetkovou zálivkou a vlčím mákem

Vlčímu máku se u nás na zahradě daří lépe než všem původně plánovaným květinám a zelenině. A protože jeho lístky jsou krásně barevné a...

Nakládané modřínové výhonky

Z modřínu se dělají sirupy i tinktury. Léčí se s nimi klouby, revma, záněty horních cest dýchacích,  žlučník, játra i ledviny. Mírnější účinek má...

Posilující miso polévka s rýžovým mochi

Potřebujete doplnit energii a samotná miso polévka vás nezasytí? Přidejte do ní tradiční rýžovou pochoutku z Japonska. Ideální jídlo pro vyčerpané lidi, kojící maminky,...

Nakládané smrkové výhonky

Smrkové výhonky jsou léčivé. Můžete z nich připravit sirup, med, naložit je do alkoholu. Nebo jako my do octa a udělat si takové falešné...

Žitovka – čaj z opraženého žita

Žitovku můžete koupit nebo si ji snado, levně a v bio kvalitě připravit doma. Pijeme ji místo čaje nebo jako alternativu kávy. Neobsahuje tein...

Výhonky vojtěšky Alfalfa

Vojtěšku můžete naklíčit a jíst mladičké výhonky s bílými stonky nebo ji můžete nechat růst v květináči a stříhat mladé rostlinky do salátů, jako...

Hrachová kaše se zeleninou a libečkem

Hrachová kaše s čerstvými bylinkami a zeleninou je velmi chutná a rychle hotová. Dá se podávat k hlavnímu jídlu nebo jako pomazánka k pečivu...

Životabudič – koktejl z kopřivy a dalšího plevele

Čerstvé divoké byliny jsou bohaté na vitamíny, enzymy, minerály a mnoho dalších látek, které naše tělo potřebuje. Pokud vám nechutná žabinec v salátu, vyzkoušejte...

Salát s lebedou a řebříčkem

Nemáte ještě vlastní salát? Skočte na zahradu pro lebedu a řebříček. Chutnají skvěle a jsou plné vitamínů.

Pampeliškové kapary

Máte rádi kapary? Pak se vám bude líbit česká verze na falešné kapary z pampeliškových poupat. Chutnají velmi podobně jako pravé kapary a když...

Čerstvé natě snadno, rychle a levně

Čerstvé natě plné vitamínů můžete mít snadno a rychle bez dalších výdajů. Stačí šikovně recyklovat zbytky zeleniny, kterou použijete při vaření. "Prdelky" z kořenové...

Naše nejoblíbenější pickles

Milujeme kvašenou zeleninu. Je chutná a plná vitamínů a laktobacilů, kteří se postarají o náš zdravý střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a...

Mrkvová vajíčka v čokoládě

Zdravá a rychle hotová veselá (nejen) velikonoční plněná čokoládová vajíčka s překvapením uvnitř. Super svačinka nebo zdravá nadílka na Velikonoce.

Kopřivový špenát

Vyrazte na mladé kopřivy a dodejte si železo a vitamíny chutnou a levnou formou. Kopřivový špenát je rychlovka.

Klíčíme semínka ředkvičky

Naklíčená semínka ředkvičky jsou dalším chutný pokladem, který si můžete připravit doma snadno a levně. Obsahují velké množství železa a vitamínu A, podporují naši...

Topinamburová krémová polévka

Tohle je skutečně rychlovka. Je sladká a smetanová i bez použití jakýchkoli dochucovadel. Když jsem ji dělala poprvé, všem moc chutnala, ale nikdo  neuhádl, z...

Miso polévka s klíčky

Ranní polévka by nás měla nejen zasytit, ale také naladit na začínající den. A protože k jaru patří vše zelené, co klíčí, nebojte se...

Klíčíme čočku

Čočka je ideální jarní luštěnina. Nemusíme ji však jíst jen vařenou. Pojďme si část vyklíčit. Používat pak můžeme jak klíčky, tak zelené lístečky, které nám...

Květák naložený v umeoctu

Květák naložený v umeoctu dobře vypadá i chutná. Jeho příprava je velmi snadná a skvěle se tak zužitkují případné přebytky ze zahrádky. Během pár...

Pučálka z cizrny

Tradiční pučálka se u nás dělala z hrachu a bylo to typické postní jídlo. V různých krajích naší země se držely různé zvyky, kde...

Klíčíme vojtěšku Alfalfa

Vojtěšku pojmenovali alfalfa, což znamená otec všech potravin. Považuje se za elixír života. Jako všechny klíčky, i ona obsahuje cenné a léčivé látky, které...

Miso polévka s kopřivou

Mladé jarní kopřivy jsou perfektní listovou zeleninou do ranní polévky. Krom toho, že docela dobře chutnají, mají také léčivý účinek. Pokud ve vašem okolí...

Klíčíme mungo

Mungo jsou zelené fazolky, které po naklíčení chutnají podobně jako čerstvý hrášek. Mají osvěžující nasládlou chuť, posilují imunitu, detoxikují organismus a nenadýmají. Máme je...

Zelené výhonky čočky

Používání čerstvých výhonků je výbornou prevencí před jarní únavou. Olistěné výhonky červené čočky poskytují krom jiného také chlorofyl ceněný pro své detoxikační účinky. Na jaro...

Salát s naklíčenou čočkou a pikantní zálivkou

Osvěžující jarní salát s naklíčenou čočkou a výbornou zálivkou vhodně doplní jakékoliv luštěninové jídlo.

V čem klíčit semínka (domácí nakličovací misky)

Že klíčky jsou skvělým zdrojem vitamínů, enzymů a minerálů, to víme. Ale mnozí z vás stále nevědí, jak snadno semínka naklíčit a sháníte speciální...

Bylinkové kešu oříšky

Tyto pečené bylinkové kešu oříšky jsou luxusním slaným mlsáním, super občerstvení nebo pohoštění pro děti i dospělé nebo se s nimi dají posypat zeleninové...

Jak klíčit semínka a vše o klíčení

Klíčky jsou hotový poklad. Zařadit klíčky do jídelníčku je ideální a také levný způsob, jak po zimě obohatit stravu o vydatnou porci vitaminů a...

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Kořeněné kokosové chipsy

Luxusní slaná (anebo i sladká - dle zvoleného koření) dobrota. Skvělé jen tak na mlsání namísto chipsů, anebo jako posyp asijských jídel, nudlí, polévek,...

Křenové červené zelí

Klasické dušené zelí vás už nebaví? Zkuste toto s jablíčkem a křenem. Můžete podávat s knedlíkem nebo třeba těstovinami.

Jak udělat pražené kokosové máslo

Pražené kokosové máslo je nebe v puse a lze ho vytvořit během pár minut z pohodlí domova. Skvělá alternativa k arašídovému máslu, ale jeho...

Jak udělat máslo z pistácií

Krásné zelené máslo s chutí oblíbených pistácií. Zkuste ho namazané na pečivo, na kaši nebo jen tak na lžičku. Výborné je se špetkou soli...

Arašídové máslo (buráková pomazánka)

Krémové, tekuté, jemné a arašídové. Jednoduše luxusní čerstvé burákové máslo, které si doma vyrobíte během chvilky o 50 % levněji než kdybyste si ho...

Jak udělat máslo z para oříšků

Chuťově velmi zajímavé, smetanové, tekuté a jemné máslo z para oříšků během pár minut doma za zlomek ceny. Para oříšky jsou skvělým přírodním zdrojem...

Kokosovo-ořechové Raffaello máslo

Oblíbené raffaello kuličky ve formě lahodného krémového máslíčka jen ze 3 ingrediencí. Perfektní jen tak na lžičku, do kaše, na krémy a další sladké...

Léčebný nápoj ze sladkých zelenin (pro slezinu a slinivku)

Slaďoučký nápoj, který zahřeje, potěší chuťové pohárky a navíc léčí žaludek, slezinu a slinivku (odstraňuje usazeniny, podporuje regeneraci a léčbu). Pokud máte časté chutě...

Jak vyrobit domácí sýr Roquefort (vegan, bez mléka)

Také vám na rostlinné stravě chybí sýry? Není nic jednoduššího, než si je vyrobit. S tímto receptem si můžeme snadno doma vyrobit luxusní domácí...

Nápoj ze lněných semínek – detoxikuje tělo a léčí trávení

Lněný čaj je výborným pomocníkem při detoxikaci těla, hubnutí a jakýchkoliv trávicích potížích od nadýmání, plynatosti, až přes zácpu. Jedinečný je také v těhotenství,...

Slané zobání 3x jinak

Nevíte, co dát zdravého a chutného na stůl pro návštěvu? Potřebujete občas nějaké zobání a nechcete jíst brambůrky? Zkuste pražené ořechy a semínka, které jsou...

Návykové slané tyčinky ve 4 verzích (bez lepku, low-carb, paleo)

Luxusní slané tyčinky chutí podobné tyčinkám značky Damodara, které lze udělat v mnoha různých verzích. Doporučuji zdvojit dávku, jsou silně návykové!

Pečená glazovaná zelenina

Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.

Pečené kaštany

Pečené kaštany jsou asi nejznámější úpravou. Jsou tradicí mnoha vánočních trhů u nás i ve světě a jejich vůně je nezaměnitelná. Doma je můžete udělat snadno.

Cuketový krém s praženými kváskovými krutony

Cuketový krém s česnekem a zázvorovou šťávou je pro chladné dny jako dělaný. Je rychle hotový a chutná i návštěvám, které si myslí, že...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Kešu máslo Slaná vanilka

Smetanově jemné, se špetkou soli a vanilky. Luxusní máslíčko, které si během chvilky připravíte doma. My ho milujeme jen tak na lžičku, kaši, s...

Jak udělat domácí nutellu bez cukru

Naučte se připravit si domácí zdravou nutellu - lískooříškovou pomazánku bez cukru. Rozpouští se v ústech, je tak akorát sladká, krémová, čokoládová... prostě mňam...

Jak udělat domácí kešu máslo

Jemné, krémové a slaďoučké máslíčko z kešu oříšků skvělé jen tak na lžičku, do kaší, zeleniny a dezertů. Dá se rychle připravit i doma...

Jak vyrobit domácí hermelín (vegan, bez mléka)

Také vám na rostlinné stravě chybí sýry? Není nic jednoduššího, než si je vyrobit. S tímto receptem si můžeme snadno doma vyrobit luxusní domácí...

Jak udělat domácí mandlové máslo

Mandlové máslo se dá rychle připravit i doma za pár korun. Je jemné, lahodné, dá se ochutit na spoustu způsobů a využít nejen do...

Atakilt Wat – Ethiopské Stir-fry ze zelí a mrkve

Tento typicky etiopský pokrm je ideální zeleninové letní jídlo. Křupavé, mírně kořeněné a dozlatova orestované kusy zeleniny jsou spolu s basmati rýží nebo plackami...

Francouzské zeleninové Ratatouille

Toto jídlo je lehoučké, téměř bez práce, ze základních surovin a velice chutné. Dá se jíst jako příloha téměř k čemukoliv. Tato specialita pochází z...

Mandlový roztíratelný sýr obalený v pepři

Chybí vám něco, čím byste si namazali pečivo? Tento fermentovaný RAW "sýr" z mandlí je plný bílkovin, vhodný pro alergiky na mléko i vegany. Výborný...

Karamelizovaná mrkev v hořčično-„medové“ zálivce

Křehká slaďoučká restovaná mrkev v chutné hořčično-"medové" zálivce. Skvělá příloha pro celou rodinu.

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Dcerka dohnala opožděný vývoj a zbavila se ekzému (Petra)

Petra si vyzkoušela low carb stravu, paleo, raw i whole 30. Až čtvrté dítě ji díky atopickému ekzému a opožděnému vývoji donutilo udělat radikální...

Tahini-hořčičný dip na zeleninu i saláty (ze 4 ingrediencí)

Jednoduchý, rychlý a lahodný tahini dresink, který se hodí na cokoliv - od pečené zelenině, po saláty, buddha bowls, jako dip k namáčení, do...

Luxusní podzimní zelenina s pekany na sladu a skořici

Tato lahůdka je výtečným jídlem do sychravých dnů. Potěší mlsný jazýček dospělých i dětí. Měkkoučká dýně, křupavé kapustičky a oříšky a to vše ve...

Paleo nebo raw food? (Michael Pollan)

Některé z vás znepokojují dva stravovací směry, které jsou v poslední době velmi módní. Paleo dieta a raw food. Byli tu v různých obměnách...

Dýňový parmazán (vegan)

Skvělý kondiment, který dochutí jídla typu těstoviny, rizota, polévky, saláty a další dobroty! Doporučujeme umístit na stůl místo solničky.

Kokosová omáčka s hráškem

Výtečná hrášková omáčka s kokosovým mlékem, oblíbená i u dětí díky sladké chuti hrášku a mléka. Ideální k těstovinám, nokům nebo knedlíčkům.

Krémová polévka z mangoldu a pórku

Někomu mangold v zelenině nechutná. Když ho však rozmixujete s  pórkem, přidáte bylinky a trochu rostlinné smetany, mohou se utlouct i ti, kdo mangold...

Dýňové máslo (bez laktózy)

Pomalu začíná být dýní všude plno... Tady je jeden sezónní recept, pokud přemýšlíte, co s nimi vymyslet. Dýňové máslo lze připravit jak ve slané,...

Baba Ganoush z cukety

Baba Ganoush. V překladu znamená rozmazlený táta. Tak se pojďte také rozmazlit tímto orientálním dipem! Je luxusně nadýchaný, jemný a výborný. Místo původního lilku...

Vaječné gomasio

Černá sůl Kala namak má silně vajíčkové aroma, ale tepelnou úpravou se postupně ztrácí. Jak tedy jídlům dodat vajíčkovou chuť, když solení hotového pokrmu...

Jemně pikantní řepová pomazánka s křenem

Skvělá mírně pikantní zeleninová pomazánka na cokoliv, co se dá mazat - pečivo, tortilly, placky, palačinky nebo jako dip k zelenině. Svou krásnou růžovou...

Nejluxusnější krémová polévka s fazolkami. I děti si přidávají

Jak dostat do sebe, děti nebo partnerů zeleninu? Třeba v této polévce. Je luxusní, krémová, lahodná, levná a rychle hotová! Všichni, kdo ji ode...

“Bramborová” kaše z květáku s karamelizovanou cibulkou

1 menší celý květák 6 lžic mandlového mléka 1 lžíce rostlinného másla nebo kokosového oleje 1 velká cibule Pár žampionů nebo shitake hříbků ...

Pečené křupavé zelí s česnekem

Takto připravené zelí je úžasná, křupavá lahůdka. Hodí se jako samostatný chod s dipem, anebo součást obědu či večeře.

Domácí tahini máslo se skořicí

Nejrychlejší a nejlevnější domácí sezamová tahini pasta hotová do 5 minut se vším všudy. A když přidáte skořici, vznikne úžasně návyková kombinace!

Nejrychlejší rostlinné mléko: hotové do 1 minuty

Rostlinné mléko se dá vytvořit doma během 1 minuty a za pár korun! Stačí vám k tomu 2 ingredience a jakýkoliv (i méně výkonný)...

Miso polévka s bršlicí

Využijte sílu mladých jarních bylin a cestou z práce si utrhněte bršlici kozí nohu. Můžete ji ráno přidat třeba do polévky k snídani.

Tahini zálivka

Nejjednodušší zálivka na saláty, kaše i zeleninu, kterou vykouzlíte během chviličky z pouhých 2 ingrediencí.

Velikonoční vegan vejce natvrdo

Přemýšlíte jak nahradit vejce na Velikonoce? Přinášíme vám recept na vejce na tvrdo bez vejce. Hodí se skvěle na chleba, ke špenátu i koprové...

Coleslaw salát

Velmi populární studený zelný salát s holandským původem. Je jednoduchý, rychlý a na jeho přípravu vám postačí pár surovin.

Nepečený makový dortík s karamelem a švestkami

Jednoduchý a rychlý švestkový dortík 2 vrstev s domácím karamelem bez cukru, "želé" vrstvou ze švestek a drobenkou. Bez cukru, bílé mouky, vajec i...

Veganské Toffifee

Domácí zdravé Toffifee bez cukru, vajec a mléka. Super svačinka pro mlsné jazýčky nebo nápad na domácí bonboniéru.

Rajčatový salát

Rajčatový salát je klasická salátová příloha k hlavním jídlům. V naší verzi si ho uděláme stejně dobrý, ale bez špetky cukru.

Parmezánový salát

Lehoučký a osvěžující salát s hořčicovo-medovou zálivkou a hojně zasypaný veganským parmazánem.

Nepečená dvoubarevná bábovka

Dvoubarevná bábovka bez pečení. Hodí se jako bleskurychlý dezert pro návštěvu.

Pickles z řepy a daikonu

Červená řepa má nejvyšší obsah železa a mědi ze všech zelenin. Kvašení ji pozvedne ještě o úroveň výš. Pickles z řepy v kombinaci se...

Pickles daikon-mrkev-cibule

Výborná kvašená zelenina nabitá vitamíny a živinami pro naše tělo a náš střevní mikrobiom. Stačí nastrouhat, naložit do sklenice, zatížit a za 5 dnů je...

3 skvělé marinády (nejen) na tofu a tempeh

Natural tofu a tempeh, ale i seitan jsou sami o sobě bez chuti. Výborným způsobem, jak jim dodat chuť je právě marinování. Pak už...

Co je to Paleo aneb strava z doby kamenné

I když už nejsme v pravěku, tato strava se k němu vrací. A jak se stravoval pravěký člověk? Lovem a sběrem. Dneska se podíváme,...

Fenomén dnešní doby: nízkosacharidová lowcarb strava

Žádné nebo minimum sacharidů ve stravě. Raději maso a tuky. To je fenomén dnešní doby. Slyšeli jste již o low carb způsobu stravování? Pojďme...

Žampiony na česneku

Tyto houby na česneku jsou naším oblíbeným ultra rychle hotovým doplňkem talíře i salátu. Chutnají tak trochu jako česnekové brambůrky :-)

Salát z polníčku s hořčičnou zálivkou

Výborný, svěží a ultra rychlý polníčkový salát vhodný jako příloha k hlavnímu jídlu.

Restované kaštany na pánvi

Nechce se vám zapínat trouba a máte chuť na kaštany? Připravte si je jednoduše na pánvi. Je to jednoduché...
Téma: čajová alternativa, bez obilovin, zavařená zelenina, alergie na mléko, ředkvičky v umeoctu, hrachové kari, bezová šťáva bez cukru, mandlové máslo, oběd, špičaté zelí, alternativa čaje, hřebíček, děti, špenát, sezóna zima, jak umixovat arašídové máslo, kešu mléko, děravé střevo, naklíčená cizrna, hrozinky, zelený hrášek, Video, dosolení jídla, domácí máslo z kešu, drink, žampion, jedlý dárek, pak Choi, bylinkové kešu, mléčné výrobky, vánoční cukroví, kyselé okurky, posypka, dresink, kešu hermelín, kvašený meloun, květák, lilek, sezamová semínka, smrkové výhonky, hrášek, saláty, řapíkatý celer, syrová strava, probiotika, máslo z ořechů, pilát lékařský, whole 30, arašídy, imunita, pomazánka, výroba kimči, G21, problémy se střevy, divoká zelenina, mák, korejské kimči, vaječné gomasio, žitovka, batát, jak udělat pickls, zeleninový nápoj, klíčící nádoby, korejská zelenina, řepa, dýňový olej, hořčično-medová zálivka, krekry, do práce, cukry, jak na klíčky, sůl, kokosová smetana, fermentované zelí, jak umixovat kešu máslo, sladkokyselé zelí, jak udělat pickles, jak kvasit ředkvičky, baba ganoush, bolesti břicha, solená semínka, zdravé občerstvení, občerstvení, cuketové pickles, fermentované produkty, tahini dip, badyán, ořechové máslo s vanilkou, cuketová polévka, máslo z kokosu, jak uděla pickles, zlaté lněné semínko, vitamix, arašídová pasta, kaše z květáku, dresing na pečenou zeleninu, kvašené ředkvičky, obědová polévka, pečená dýně, jak se zbavit závislosti na sladkém, alternativa kávy, tahini pasta, antioxidant, slané pohoštění, jak připravit kešu máslo, svačinka, dresink na salát, Alfalfa, lněný čaj, falešné kapary, xylitol, pickls, slupky od melounu, ovocný koncentrát, jak udělat arašídové máslo, chilli, picklování, slad, para máslo, slaná semínka, kimchi, jak připravit máslo z kokosu, jak klíčit, nanuky, pocení, pesto, rýžový ocet, zálivka, stévie, sójová omáčka, vegan hermelín, čili, sladká chuť, sport a strava, střevo, jablečnýocet, zahřívající jídlo, svačiny, salát, karob, zelenina nasladko, petržel, malinové listy, ocet, zázvorová šťáva, lebeda, křeče břicha, domácí houbové koření, pampeliškové kapary, arašídové máslo

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?