Domů > O nás > Pochvaly

Inspirující kurz pro začátečníky

Lenka: Milá Evo, milá Helčo, ještě jednou vřelé díky za včerejší fantastickou inspiraci a pohoštění, vlily jste mi do žil optimismus a naději, že nemusím do smrti zobat prášky a strachovat se o to, jestli se mi nezvětšuje v děloze myom. Kéž se Vaše kruhy zvětšují, já každopádně posílám doporučení všem známým. Opravdu jsem vděčná, že jsem se o Vás dozvěděla, že máte tak krásné a přehledné stránky, plné informací, a že můj jedenáctiměsíční syn bude mít zdravou maminku, která mu snad bude vzorem:-)) tatínek se určitě postupně přidá, dnes jsem vařila některé dobroty ze včerejšího kurzu, slavila jsem úspěch, tak mě to motivuje. Navíc jsem už druhý večer bez čokolády, což se rovná zázraku! Díky, těším se na další setkání.

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Lenko, moc děkujeme za krásnou zprávu. Za dva večery bez čokolády posíláme velkou pochvalu, víme moc dobře, o čem mluvíte :-)

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
61
32

7 důvodů, proč tropické ovoce patří do tropů, ne na náš stůl

Tropického ovoce je v létě velmi lákavé svými barvami, šťavnatostí a osvěžující exotickou chutí. V zimě ho zase jíme kvůli vitamínu C. Málokdo ale ví, jak ...

Jemná špalda s cuketou

Cuketová sezóna je v plném proudu. Je to vděčná a lehce pěstitelná zelenina, ze které se dá připravit spousta chutných receptů. Jedním z nich je tato jemná...

Meruňková marmeláda

Ovoce většinou dozrává naráz a je potřeba ho nějak zpracovat. Marmeláda je jeden ze způsobů, jak prodloužit jeho trvanlivost. A meruňková patří mezi jedny ...
42
4

Citronová verbena: voní a léčí už po staletí

Říká se, že voní po citronu víc než samotný citron. K čemu je citronová verbena dobrá a kde všude vynikne její úžasné aroma?

Cuketové špízy

Cuketová sezona začala a s ní i nové recepty. Malý nápad, jak jí podávat zase trochu jinak.

Bílá patizonová omáčka

Máte patizon a nevíte, jak ho připravit? Zkuste tuto jemnou krémovou omáčku vonící kořením.