Domů > Magazín > Blog

Jíme Jinak v časopisu Tina

Navštívil mě nedávno fotograf z časopisu Tina a je z toho reportáž, kterou jsme ještě ani nečetly. Ale píšeme vám o tom hned, jak jsme se to dozvěděly, protože minule, když jsme se ocitly ve Vlastě, jste projevily zájem vědět podobné informace dřív :-) Aktuální číslo Tiny s naším povídáním a fotkami je v prodeji do úterý.

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Borani Dip

Špenátový dip Borani je perský recept na dip, kde je základem hustý jogurt. Já jsem připravila domácí, sojový, který vždycky slaví uspěch.

Jahodový koktejl bez cukru

Sezóna jahod vrcholí a já jahody ze zahrádky nestíhám zpracovávat. Zkusila jsem vymyslet jahodový shake z ořechového mléka a jahod a výsledek je perfektní....

Indický Moonglet (bez lepku)

Indická dobrota pro zpestření jídelníčku, vhodná jako svačina na výlety, ale i na oslavy jako finger food.

Posilující miso polévka s rýžovým mochi

Potřebujete doplnit energii a samotná miso polévka vás nezasytí? Přidejte do ní tradiční rýžovou pochoutku z Japonska. Ideální jídlo pro vyčerpané lidi, ko...
klub
38

Jste element OHEŇ? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy

Jste element oheň? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému...
klub
33

Hořčík: Příznaky nedostatku a jak ho doplnit

Hořčík je minerál, který v těle zastává mnoho důležitých funkcí. Můžeme ho přirovnat k tichému prostředníkovi, který se snaží v těle neustále vyrovnávat na...