Domů > Magazín > Blog

Jíme Jinak v časopisu Tina

Navštívil mě nedávno fotograf z časopisu Tina a je z toho reportáž, kterou jsme ještě ani nečetly. Ale píšeme vám o tom hned, jak jsme se to dozvěděly, protože minule, když jsme se ocitly ve Vlastě, jste projevily zájem vědět podobné informace dřív :-) Aktuální číslo Tiny s naším povídáním a fotkami je v prodeji do úterý.

PS: Cítíte se pořád unavená a bez energie?

Vstáváte ráno s pocitem, že byste nejraději zůstala v posteli? Co si dobít baterky a postarat konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkněte jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

klub
17
1

Regenerace plic a tlustého střeva

Podzim bývá pro mnoho lidí časem pokašlávání, střevních problémů (zejména zácpy) a pocity smutku. Tyto projevy úzce souvisí s orgány spojenými s elementem ...

Medailonky Butternut s egyptskou směsí

Velmi jednoduchý a přitom tak lahodný recept na dýni s křupavou krustičkou a skvělou směsí koření. Chvála Egypťanům za tuto báječnou směs koření, která pas...

Vážné onemocnění mě přimělo ke změně (Libuše, 75 let)

Vážné onemocnění a to, že jsem díky lékům přibrala 10 kg, bylo pro mě velkým impulsem ke změně. Díky úpravě jídelníčku nejen hubnu, ale zbavila jsem se i c...

Jablečné kroužky v těstíčku

Teplý jablečný dezert vhodný do podzimních, sychravých dnů. Kamna, teplo, vůně jablek a skořice, co víc si přát?
46
1

Novoluní ve Vahách

Dne 2. října ve 20:49 nastane novoluní ve znamení Vah. Toto novoluní je vstupní branou k období, které se nese v duchu rovnováhy, elegance a harmonie.
14

Kysané zelí: Poklad pro vaší imunitu

Zařazovat do jídelníčku kysané zelí je skvělý způsob, jak si posílit na podzim imunitu. Pojďte se s námi inspirovat a něco chutného si z něj připravit.