Domů > O nás > Pochvaly

Jíst jinak je to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat

Zabazaba: Jíst jinak jsem začala kvůli své dceři s atopickým ekzémem, kterou stále kojím. A i když mě ten její ekzém moc mrzí, tak jíst jinak je to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat. A to jsem začátečník :-) tak děkuju za prima stránky.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Meruňkový míša do skleničky (bez lepku)

Dezerty do skleničky jsou nejen jednoduché, ale taky hezky vypadají. Sezóna meruněk si o jeden takový přímo žádala a všichni jsme se oblizovali až za ušima...

Dahi Baingan – vrstvený kořeněný lilek

Dahi Baingan je indický pokrm s lilkem s jogurtem a kořeněnou masalou. Tento krémový lilkový pokrm doplněný tadkou je explozí pikantních a kořeněných chutí...

Mango kulfi jinak (bez cukru a bez mléka)

Tenhle tradiční indický dezert je vlastně zmrzlina. Pokud máte rádi mango a toužíte po zmrzlině, pojďte si udělat zdravější verzi s námi. Exotické koření m...

Guacamole jinak

Tento slavnostní recept určitě neurazí nikoho. Není to recept na každý den, ale na letní pohoštění určitě ano.

Bezlepkové kuskusové gnocchi s krémem

Sametový jemný krém, který perfektně kontrastuje s křupavými gnocchi. Vše bez lepku, bez mléka či smetany, bez vajec a poměrně rychlé. Stačí vyzkoušet.

První pomoc při podvrtnutí kotníku

Špatný došlap následovaný ostrou bolestí a otokem kotníku. Jako první vás nejspíše napadne ledovat. Ledovat či neledovat? Pokud se stravujete podle princip...