Domů > Magazín > Blog

Již známe výherce soutěže o knihu Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

Jak meditujete? Většinou si večer procházíte celý den…

Dnešní doba je opravdu velmi zrychlená a mnoho z vás meditaci nestíhá. Psali jste nám, že si alespoň večer utřídíte myšlenky nebo zrekapitulujete celý den. To je skvělý začátek! Pokročilejší z vás dokáží úplně vypnout alespoň na pár minut při józe, úklidu, procházce nebo cíleně si na tuto činnost udělají prostor.

Pokud ještě meditovat neumíte…

Připojte se k nám do programu Jarní očista. Očistíme tělo i mysl a naučíme se, jak meditovat a zklidnit se.

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Ale teď zpět k aktuálně ukončené soutěži.

A kdo je tím, na kterého se dnes usmálo štěstí?

Knihu Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli získává po vylosování ze všech odpovědí tady na webu i na Facebooku paní Jana Michálková s její odpovědí:

Já ráno takovou maličkou meditaci (mám takovou “básničku” vlastní výroby…) ;-) a ještě se snažím po józe večer. Zaměřuju se na energii pro sebe a taky mé blízké. No ale když je nějaké chození, tak to medituju tak nějak průběžně, jen to nechávám na samospádu. Ono je to někdy to nejlepší, co člověk může udělat ;-)

My jí tímto moc gratulujeme nejen k výhře :)

Příští týden vyhlásíme další soutěž. Sledujte nás!

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Miso polévka s kaštany

Kaštany jsou ceněny pro svou přirozenou sladkost a měkkou texturu a často se objevují v pokrmech oslavujících podzimní chutě. Nejsou každodenní ingrediencí...

Pečený květák s indickou omáčkou

Tento recept je pro milovníky exotiky, koření a pikantního jídla. Opravdu vás zahřeje a je jednoduchý i rychlý na přípravu.

Likérová špička jinak

Máte rádi zákusky? Připravte si likérovou špičku jinak. Je bez cukru, lepku i mléka a jistě potěší i konvenční strávníky. Je třeba si ovšem vyšetřit čas na...

Onigirazu

Onigirazu je jakýmsi křížencem mezi sushi, onigiri a sendvičem. Sympatické je, že náplní může být nekonečno, záleží jen na naší fantazii a chuti. Navíc se ...
klub
61
8

Jste element VODA? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy

Jste element voda? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému...

Pečené cibulové květy

Tyto cibulové květy budete mít raz dva připravené, na talíři nadělají spoustu parády a navíc skvěle chutnají.