Domů > O nás > Pochvaly

Jsem nadšená fantazií a pestrostí receptů (Marie)

Marie: Vařím podle Evičky a všechna jídla jsou skvělá. S makrobiotikou a ájurvédou mám zkušenosti, ale vařila jsem jednotvárně, proto jsem vstoupila do klubu Jíme Jinak a jsem nadšená fantazií a pestrostí receptů, jaké nám Evička nabízí. Recepty si upravuji podle sebe a dostupných ingrediencí, není třeba vše 100% dodržovat. Překvapila mě koprová omáčka z pastiňáku, cibule a cukety, je vynikající. Také různé zeleninové placičky, střídám ingredience a pokaždé chutnají jinak.

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Bezlepkový pizzakoláč

Rychlá a výborná varianta známé klasiky, která je bez lepku, klasického sýra i masa. Skvěle se hodí jako lehká večeře a díky své variabilitě se jen tak neo...
16
10

Zmrzlina – velké téma

Jakmile se oteplí, zaplavujete nás dotazy ohledně zmrzliny. Facebookové profily se plní fotkami malých děti s první zmrzlinou v ruce. A vy se nás ptáte, co...

Třešňové dortíky z fritézy

Připravte si lahodné dortíky s třešněmi v podobě rychlovky v horkovzdušné fritéze nebo troubě. Zdravé, veganské a bez cukru.

Video návod: Jak připravit pickles z mrkve

Kvašená zelenina je velmi chutná a zároveň je to lék. Piklovaná mrkev je moje favoritka v kvašené zelenině. Návštěvy jsou většinou mile překvapené její jem...
16
4

Ministerská panika: Když „sójový párek” ohrožuje národní bezpečnost

Milí čtenáři, máme pro vás zprávu, která vás možná dostane do kolen. Připravte se: český ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) bojuje s rostlinným jí...

Co vysít v červenci a srpnu

Sklízet ze zahrádky je možné i v zimě, sezóna nekončí poslední letní sklizní. Sklízejte i v zimě. Právě teď je čas na výsev zimní zeleniny!