Domů Téma Kynuté těsto

kynuté těsto

Fermentace a kvašení – chutné, tradiční, ekologické, zdravé a levné

Kvašení je společné snad všem lidským kulturám a zároveň je postupem, který nevyšel z módy několik tisíciletí. Je tradiční, zdravé, levné, chutné a ekologické....

Sladké jidáše ve tvaru zajíčka

Na Velikonoce se tradiční peklo sladké kynuté pečivo tzv. Jidáše. My jsme je připravili netradičně ve tvaru roztomilých velikonočních zajíčků :-) Toto těsto je...
Téma: sladké pečivo, miso pasta, bez vejce, veganství, fytáty, LM, fermentace, vegetariánství, víno, bez cukru, shoyu, děti, imunita, chuť na sladké, kokosový tuk, celozrnná mouka, laktobacily, umami chuť, svačina, sýry, umami, kynutí, mléčné kvašení, kváskování, jablečný ocet, antinutriční látky, natto, koláč, fitness strava, jidáš, rum, kvasinky, střevní mikroflóra, droždí, mikrobiom, bez vajec, celozrnné pečivo, lievito madre, citrónová kůra, pickles, ocet, jidáše, ušlechtilá plíseň, fit strava, antinutrienty, chřipka, chleba, kokosový olej, sezóna jaro, zajíc, miso, pivo, vegetariánské recepty, ABKM, kváskové pečivo, sójová omáčka, zajíčci, bez mléka, alergie na mléko, kyselina fytová, tempeh, střevní mikrobiom, sacharidy, alkohol, jogurt, chléb, bez laktózy, Tamari, pasteur, sladká chuť, pečivo z kvásku, kynuté těsto, umeocet, mirin, kvašení, špaldová mouka, rostlinné mléko, kvásek, kefír, vegan, Velikonoce, kvašená zelenina

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?