Zeleninové omáčky

Blesková brokolicová omáčka

Máte rádi rychlé recepty z pár ingrediencí? Pak je tento recept přímo pro vás. Vyzkoušejte a omáčku podávejte třeba k těstovinám. Zaručeně si pochutnáte.

Omáčka z pečené zeleniny

Omáčka z pečené zeleniny je ideálním podzimním či zimním pokrmem. Skvěle se hodí na těstoviny, rýži či k plackám.

Bílá patizonová omáčka

Máte patizon a nevíte, jak ho připravit? Zkuste tuto jemnou krémovou omáčku vonící kořením.

Gratinovaná hlíva s krémem

Jednoduchý a rychlý recept, na kterém si jistě pochutnáte. Houby jsou vynikající skoro ke všemu, např. k plackám a z krému můžete snadno připravit klasicko...

Špalda a čočka na celerovém krému

Typický podzimní a zimní recept, který dovede zahřát. Krémová konzistence a křupavá zelenina vám bude zaručeně chutnat.

Krém z topinamburu a celeru

Tento krém můžete použít jako omáčku nebo i jako hustou polévku, záleží jen na vás, jak moc ho naředíte. Servírujte ho nejlépe s něčím křupavým, skvěle se ...

Mrkvové čatní se zázvorem

Mrkev je zdravá a chutná zelenina. Způsobů, jak ji zužitkovat, je mnoho. Toto čatní je velmi pikantní a dochutí skvěle vaše pokrmy. Výborně se hodí pro zvl...

HIT cuketová omáčka

Jemná a lahodná omáčka z cukety, vhodná i při histaminové intoleranci, skvělá k plackám nebo jakékoliv obilovině.