Domů > Magazín > Blog

Webinář Jíme Jinak na téma “Naše začátky”

Ještě před Helčiným porodem se nám podařilo dát dohromady termín pro webinář a zajistit hlídání pro děti, takže pokud se s námi chcete vidět v úterý večer, přihlaste se. Téma je Naše začátky. Budeme si tedy povídat o tom, jak jsme postupně měnily jídelníček, co pro nás bylo nejtěžší, co na to říkalo naše okolí, manželé a děti.

Téma Naše začátky mělo u vás úspěch. A protože se nám podařilo dát dohromady Helču i hlídání pro děti, připravily jsme pro vás další webinář na toto téma. Vysílání proběhne toto úterý 3.9. 2013 ve 20:00.

Budeme si povídat o tom, jak jsme konkrétně změnily jídelníček, co pro nás bylo nejtěžší, čeho jsme se těžko vzdávaly, jak to vzali naši manželé, rodiče, přátelé a děti.

Webinář potrvá hodinu a v jeho průběhu nám můžete psát své dotazy, na které budeme průběžně odpovídat.

Webinář je pro všechny a tentokrát ZDARMA!

Webinář jen pro omezený počet účastníků. Máte-li tedy zájem se zúčastnit, přihlaste se zde, dokud jsou volná místa.

 

Přihlásit na webinář

 

 Na viděnou večer na síti,

 Eva a Helena

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Moc mě to mrzí, ale taky jsem se nejdřív na stránky nemohla dostat a někdy kolem 20.40 se mi to podařilo, ale nešlo spustit video.

mapavca
3. 9. 2013

tak někdy příště, nejdřív jsem se vůbec nemohla dostat na stránky, a pak chyběl odkaz jak se tam dostat.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Houbová smaženice

Smaženice nemusí být jen z tofu, zkuste tuto verzi, kde není ani tofu ani sójová omáčka. Pohrajte si s konzistencí a vylaďte do vaší představy.
30
3

Kokoška pastuší tobolka: blýskne se zastavením krvácení i pikantní chutí

Nejspíš si vybavíte její drobné bílé kvítky a typické semeníky ve tvaru srdíčka. Co ale chuť? Pojďme společně pozvat léčivku s dlouhým názvem do lékárničky...

Vegoyaki s shiitake

Tyto lahodné, lepkavé kuličky jsou neuvěřitelné. Cestuji do Japonska po svém – představuji si jídla a chutě, které s největší pravděpodobností nikdy ...

Karbanátky z fazolí a mrkve

Máte rádi karbanátky a chcete zkusit trochu netradiční úpravu? Zkuste tyto lahodné karbanátky zapečené v omáčce Teiyaki a určitě si pochutnáte.
13
6

Lék nejen na plíce – plicník lékařský

Věděli jste, že tato bylinka léčí nejen plíce, ale i trávicí ústrojí? Na jaře a v létě si můžeme nasbírat zásoby na podzim, kdy nejvíce trpíme na kašel. 

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.