- 1 větší cibule
- 1 mrkev
- olej, sůl
- 3/4 hrnku uvařených adzuki fazolí
- 2 – 3 lžíce bio kečupu nebo 1 – 2 lžíce rajského protlaku
- Cibuli pokrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev dáme na pánev na rozpálený olej, osolíme a osmahneme lehce dozlatova.
- Potom rozmixujeme společně s azuki tyčovým mixérem a vmícháme kečup nebo protlak.
Pojďte konečně začít a proměňte teorii do praxe! Provedu krok za krokem. Začínáme v pondělí 21.10.!
Chci začít
PS: Zkoušíte recepty? Co se do toho pustit pořádně?
Co si 8 týdnů vařit podle připraveného zdravého jídelníčku? Začínáme podzimní detox. Spravíme si postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o vás 8 týdnů pečovat a podporovat vás na cestě k lepšímu zdraví.
Chci jídelníčky pro detox.
Komentáře
Tak jsem udělala. Přidala ještě česnek, protože bez česneku nevařím ;.) a trochu majoránky a zahustila lžící ovesných vloček, a prostě tedy čubrněla, paštikovější paštiku jsem asi ještě neměla. Opravdu výborné. Děkuji!!
Tak snad poprvé nějaká domácí luštěninová pomazánka krom humusu, co dopadla dobře:-). Také jsem dala domácí tahini a citron, ve směsi žampiony. Moc dobrá, snědla i dcerka, co “moje” pomazánky nejí. Děkuji❤️