- 1 větší cibule
- 1 mrkev
- olej, sůl
- 3/4 hrnku uvařených adzuki fazolí
- 2 – 3 lžíce bio kečupu nebo 1 – 2 lžíce rajského protlaku
- Cibuli pokrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev dáme na pánev na rozpálený olej, osolíme a osmahneme lehce dozlatova.
- Potom rozmixujeme společně s azuki tyčovým mixérem a vmícháme kečup nebo protlak.
PS: Víte už jak na zdravé cukroví?
My na Jíme Jinak ano! Naučíme vás chutné cukroví - bez cukru a 100% rostlinné! 💖 Mrkněte jak nahradit cukr ve vánočním pečení nebo se seznamte s perfektním plánem pečení zdravého cukroví. A myslíme i na vás, kterým dělá starosti lepek. Ochutnejte některý ze 40 receptů na bezlepkové cukroví.
Komentáře
Výborný recept. Já místo kečupu použila domácí pálivé broskvové čatný.
Milá Janka, dnes som našla recept od vás. V chladničke som mala uvarené adzuki, chcela som niečo veľmi rýchle pripraviť a teda, toto bol výborný tip. Pomazánka je naozaj skvelá a moja staršia dcérka, ktorá je celkom vyberavá, si pochutila najviac :). Ďakujem za recept.