- 1 větší cibule
- 1 mrkev
- olej, sůl
- 3/4 hrnku uvařených adzuki fazolí
- 2 – 3 lžíce bio kečupu nebo 1 – 2 lžíce rajského protlaku
- Cibuli pokrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev dáme na pánev na rozpálený olej, osolíme a osmahneme lehce dozlatova.
- Potom rozmixujeme společně s azuki tyčovým mixérem a vmícháme kečup nebo protlak.
PS: Pojďme vařit podle jarního jídelníčku!
🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Komentáře
Výborná pomazánka z adzuki.
Jen místo kečupu jsem dala tahini a citron.
Použila jsem červenou cibuli.
Všichni jsme si pochutnali a mladší syn si dokonce přidal :)
Díky moc za recept.
Příště zkusím s kečupem.
Výborný recept. Já místo kečupu použila domácí pálivé broskvové čatný.