Ingredience
  • 1 větší cibule
  • 1 mrkev
  • olej, sůl
  • 3/4 hrnku uvařených adzuki fazolí
  • 2 – 3 lžíce bio kečupu nebo 1 – 2 lžíce rajského protlaku
  1. Cibuli pokrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev dáme na pánev na rozpálený olej, osolíme a osmahneme lehce dozlatova.
  2. Potom rozmixujeme společně s azuki tyčovým mixérem a vmícháme kečup nebo protlak.

Hubneme do plavek online: Shoďte 5 kg za 14 dnů

  1. Milá Janka, dnes som našla recept od vás. V chladničke som mala uvarené adzuki, chcela som niečo veľmi rýchle pripraviť a teda, toto bol výborný tip. Pomazánka je naozaj skvelá a moja staršia dcérka, ktorá je celkom vyberavá, si pochutila najviac :). Ďakujem za recept.

    • Tak to mně moc těší, obzvlášť že chutnala dceři. U nás taky všechno neprojde…Děkuji za pochvalu.

  2. Zobrazit 3 komentáře

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekKapustová polévka s mrkví a vločkami
Další článekRtěnka – sexy zbraň ženy, která nás zabíjí