Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Adzuki pomazánka

Uvařeno
bez sóji
Ingredience
  • 1 větší cibule
  • 1 mrkev
  • olej, sůl
  • 3/4 hrnku uvařených adzuki fazolí
  • 2 - 3 lžíce bio kečupu nebo 1 - 2 lžíce rajského protlaku

Co se všechno může změnit za 2 měsíce? Když perfekcionistku Vlaďku zavřu do skříně a podívám se na to měsíce...

  1. Cibuli pokrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev dáme na pánev na rozpálený olej, osolíme a osmahneme lehce dozlatova.
  2. Potom rozmixujeme společně s azuki tyčovým mixérem a vmícháme kečup nebo protlak.

PS: Pojďme vařit podle jarního jídelníčku!

🌷 Jaro je tu - nový začátek. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤

Hledám a nacházím ve všem souvislosti a ráda píšu o všem, co se děje ve mně i kolem mě.

8 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Výborná pomazánka z adzuki.
Jen místo kečupu jsem dala tahini a citron.
Použila jsem červenou cibuli.
Všichni jsme si pochutnali a mladší syn si dokonce přidal :)
Díky moc za recept.
Příště zkusím s kečupem.

Výborný recept. Já místo kečupu použila domácí pálivé broskvové čatný.

Ukázat další komentáře