Domů > Klub Jíme Jinak > Akademie

Dotazy začátečníků

Pavla je v Klubu chvilečku a má spoustu dotazů. Má muže a dvě malé děti, které mají rádi smažené, maso, salámy, sýry, hranolky a sladkosti. Viditelně tloustnou a ona už se na to nemůžu dívat, proto chce změnit životosprávu. Ale potřebuje poradit, jak začít a udělat si jasno v některých věcech kolem výživy. Řeší štítnou žlázu, jód, sůl, ovoce i zeleninu.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
Dobrý den, Helč...
Klub
Dobrý den, je ...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Rybízový nápoj

Z rybízu snadno vytvoříte rychlý a osvěžující nápoj, který oceníte hlavně v tropickém počasí.
36
3

Pupalka dvouletá – skvělá v kuchyni i v lékárničce

Královna noci, pupalka, se dá využít i přes den. Je to léčivka, krásně voní a její květy, kořen i listy se dají využívat v kuchyni. Pupalkový olej je hotov...

Křehký tvarohový řez s lesním ovocem (vegan, bez mléka)

Křehká, vláčná a přímo rozplývající se na jazyku… To je tato luxusní “tvarohová” buchta – náš nový favorit. Bez cukru, bez mléčných...

Rolované lasagne

Zapečené rolky s cuketou a bešamelem jsou další skvělou variantou, jak upotřebit v kuchyni cukety.

Moje zahrada – 2. díl

Nakoukněte do mého zahradnického deníčku, kterým bych vás ráda inspirovala k zahradničení, které je pro mě velkou radostí. V tomto díle vás seznámím s mými...

Teplý melounový nápoj

Asi to pro někoho bude dost nezvyklé, většina z nás se melounem osvěžuje a jí ho ledový a vychlazený. Nápad jsem okoukala z jednoho japonského webu, přizpů...