Aby koupený nebo uřezaný salát vydržel delší dobu čerstvý, zkuste tento trik:
- ponořte ho vody hlavou dolů a kořínkem nahoru.
- denně vyměňujte vodu za čerstvou, aby vám nezahníval.
Užijte si pěkné čerstvé saláty každý den jako zpestření vašich letních talířů.
PS: Pozor, zavíráme vstup do Jarní očisty!
Poslední šance. Pojďte kuchtit 🍲 skvělá a svěží rostlinná jídla 🌱, pochutnat si, pročistit si tělo a zlepšit náladu v prima partě 🤗. Naskočte s námi na 8 týdenní Jarní očistu. Jsme s vámi živě, pomůžeme a podpoříme! ❤
Komentáře
Hlávkový salát rozdělím na jednotlivé listy a propláchnu – jak to píše Žakale, ale pak ještě odstředím vodu v odstředivce k tomu určené a pak teprve dám do zavírací krabičky a do lednice (každý máme ten svůj zaběhnutý způsob)😊
Já mám vyzkoušeno, že saláty zabalím do utěrky a dám do fresh zóny. V pohodě vydrží i 10 dní, když tam nejsem já (v tom případě nevydrží, je sežraný:-D )🤩