1. Absolovala jsem kurz,v pekárně Sana pekli vyborný chléb,mleli mouku na mlýnku od Reissových.Múžete někdo prosím napsat váš názor na pekárnu a mlýnek od Reissových?Mlýnek údajně mele hruběji,pekárna nepeče ale napařuje.

  2. Chleba vypadá super. Já jsem úplně levá co se týče pečení chleba. Ještě se mi žádný nepoved, vždycky všechny skončili v koši. Koupila jsem si i pekárnu Sana od Reissových, ale výsledek opět v koši. Teď mám vcelku drahou poličku v kuchyni.

    • Nezoufejte bubo, ja to měla stejně. Pekárnu jsem si pořídila hlavně kvůli chlebu.
      Chleb se v ni da upéct s droždím, ale kváskový ne, ten potrebuje jiný postup a nevyzaduje tak dlouhé hnětení, ani teplotu.
      Mě pekárna taky zahálí, používám ji vlastně jen na těsto na klasické nezdravé koláče, nebo knedlíky pro manžela, děti, nábštěvu.
      Pořádný chléb s kváskem jsem se po pár letech naučila až teď. Zkuste se podivat na postup, který jsem napsala v receptu na řepový chlěb.
      Ať se podaří:)

    • :-))) V pekárně to není a taky se na to nesmí jít moc vědecky, Roman peče tak, že sáhne po nějakém obilí, namele, přidá vodu, kvásek, sůl a kmín a peče. Kolikrát neví, co tam dal, nepozná všechny obiloviny, kombinue klidně kroupy a pohanku a já se jen divím, že mu to tak vychází :-)))

  3. Zobrazit 4 komentáře

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekKváskový dýňový chléb
Další článekkváskový kmínový chléb