Domů > Magazín Zrnění > Děti

Mateřské mléko a kojení (III. díl)

Všechno o mateřském mléku, jeho složení, různých druzích, problémech s kojením a mnohém dalším v tomto třídílném seriálu laktační poradkyně Jany Vodičkové.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Chceš zdravě shodit na léto?

Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Výzva pro hrdiny Hubneme do plavek 2025. Čekají na vás krásné dárky!

Mnozí z vás se s námi pustili do kurzu Hubneme do plavek a protože z vašich ohlasů vidíme, že se vám daří a zasloužíte si odměnu, jsme tu opět s výzvou. Ne...

Nudle s cuketou

Krémová konzistence a chuť pepře je pro mě v této omáčce, do které využijte i přerostlejší cukety, neodolatelná. Zkuste a dejte vědět, jak chutnalo vám.

Domácí apulianské troccoli s houbovým krémem

Apuliánská kuchyně má skvělé a snadné recepty. Jedním z nich jsou například domácí těstoviny Troccoli, specialita, které se v mnoha ohledech podobá špagetá...
30
72

Spolu u stolu – živé setkání Klubáků v Praze 14.8. 2025

Osobní setkání členů Jíme Jinak? Konečně ano! Po delší době opět chystáme živou akci. Začínáme v Praze a podle vašich reakcí budeme případně pokračovat v j...

Cuketový “tatarák”

Cuketové zelí a cuketové bramboráky jsou už nuda. Ale co takový cuketový tatarský biftek?! Je téměř k nerozeznání od klasického, je bez masa i vajíček a je...

Zelená polévka s knedlíčky

Zelená polévka s knedlíčky plná zdravých surovin jako cizrna, daikon a brokolice. V tomto receptu využijete starý chléb a připravíte lahodné veganské jídlo...