Dobrý den, chtěla jsem moc poděkovat za tyto inspirující stránky. Po slabé mozkové příhodě jsem se rozhodla něco se sebou udělat. Dostala se mi do rukou kniha o překyselení a tak jsem se začala zajímat o zdravou výživu. Brouzdáním po internetu jsem narazila na Vaše stránky a našla tu bezva receptíky. Moc jsem nevěděla jak na to, ale tady najdu co potřebuji. Moc děkuji za Vaši obětavou práci a za to, že si to nenecháte jen pro sebe, ale obohatíte i jiné !!!!!!!!

Autor: Alena

  1. Dobrý den, začínám podle vzoru své švagrové jíst jinak. Užmi ani nejde o hubnutí, ale hlavně o dobrý pocit a energii do života. Jsem maminka pěti dětí a s nadváhou bojuji celý život. Zajídám stres. A kila stále stoupají. U vás se cítím dobře, protože ve mně nevzbuzujete pocity viny..
    Mám ale dotaz: Odmala jsem byla zvyklá na zeleninu ze zahrádky, ta kupovaná obsahovala moc “chemie”. Ve slupkách jí prý je nejvíc… A teď čtu, že se všechny odřezky mají uvařit na vývar. Mám to v sobě zaryté z dětství. Poradíte mi.
    Děkuji za inspiraci a těším se na pohodovější jedení s Tvým vedením.

    • Tak to jste tu s Ladou dvě super mamky od 5 dětí 👍👍👍 Jani, lepší zelenina z obchodu než žádná, lepší vývar z konveční než žádný. Některé špatné látky se varem ničí, jestli to pomůže. A jinak není problém na vývar dát slupky ze zahrádkové zeleniny, to je samozřejmě ideál 👍

  2. Aleno,my moc děkujeme za hezkou zprávu, pohladí po duši :-) Přejeme pevné zdraví!

  3. Zobrazit 3 komentáře

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

SDÍLEJTE PŘÍSPĚVKY - získejte členství v Klubu JJ nebo jeho prodloužení. Jak to funguje?
Autorem článku je Eva Cikrytová
Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh
Předchozí článekRozhovor: MUDr. Eleková – dalších 13 otázek a odpovědí na téma očkování
Další článekGomasio z řasy Wakame a semínek