Domů > O nás > Pochvaly

Poděkování

Dobrý den, chtěla jsem moc poděkovat za tyto inspirující stránky. Po slabé mozkové příhodě jsem se rozhodla něco se sebou udělat. Dostala se mi do rukou kniha o překyselení a tak jsem se začala zajímat o zdravou výživu. Brouzdáním po internetu jsem narazila na Vaše stránky a našla tu bezva receptíky. Moc jsem nevěděla jak na to, ale tady najdu co potřebuji. Moc děkuji za Vaši obětavou práci a za to, že si to nenecháte jen pro sebe, ale obohatíte i jiné !!!!!!!!

Autor: Alena

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Dobrý den, začínám podle vzoru své švagrové jíst jinak. Užmi ani nejde o hubnutí, ale hlavně o dobrý pocit a energii do života. Jsem maminka pěti dětí a s nadváhou bojuji celý život. Zajídám stres. A kila stále stoupají. U vás se cítím dobře, protože ve mně nevzbuzujete pocity viny..
Mám ale dotaz: Odmala jsem byla zvyklá na zeleninu ze zahrádky, ta kupovaná obsahovala moc “chemie”. Ve slupkách jí prý je nejvíc… A teď čtu, že se všechny odřezky mají uvařit na vývar. Mám to v sobě zaryté z dětství. Poradíte mi.
Děkuji za inspiraci a těším se na pohodovější jedení s Tvým vedením.

Aleno,my moc děkujeme za hezkou zprávu, pohladí po duši :-) Přejeme pevné zdraví!

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Křehký tvarohový řez s lesním ovocem (vegan, bez mléka)

Křehká, vláčná a přímo rozplývající se na jazyku… To je tato luxusní “tvarohová” buchta – náš nový favorit. Bez cukru, bez mléčných...

Rolované lasagne

Zapečené rolky s cuketou a bešamelem jsou další skvělou variantou, jak upotřebit v kuchyni cukety.

Moje zahrada – 2. díl

Nakoukněte do mého zahradnického deníčku, kterým bych vás ráda inspirovala k zahradničení, které je pro mě velkou radostí. V tomto díle vás seznámím s mými...

Teplý melounový nápoj

Asi to pro někoho bude dost nezvyklé, většina z nás se melounem osvěžuje a jí ho ledový a vychlazený. Nápad jsem okoukala z jednoho japonského webu, přizpů...
5
4

Rybízové víno bez cukru

Také nevíte, co s rybízem? Nám bylo líto ho nechat u příbuzných shnít, tak jsme zkusili experiment – rybízové víno bez cukru. Na výsledek musíme počk...

Krémová zmrzlina “Míša” ze 3 ingrediencí

Míša je oblíbený nanuk u dětí i dospělých, ale jeho složení není příliš ideální. Není nic jednoduššího, než si takovou zmrzlinu vyrobit doma. Stačí vám na ...