










Aneb jak přežít chřipkovou sezónu bez jediného kýchnutí.
Pěti, já dělám placky zásadně jen v troubě nebo v remosce. Právě pro tu špínu kolem, vadí mi i ten puch v celém bytě Taky se mi nechce stát dlouho u pánve😂. Smažím opravdu výjimečně a to jedině v létě venku na zahradě, tam ať si to na trávu prská😁.
Komentáře
Ahoj, Evi, moc pěkná videa. Hodně věcí mám nastaveno právě tak, jak ve videích říkáš, avšak vždycky je osvěžující si vše znovu připomenout 😊, takže děkuji 🙏.
Zeptala bych se na čaj bancha apod – říkáš, že prakticky neobsahují žádný tein, ale co jsem hledala na eshopech, všude píší, že malé množství teinu obsahují. Špatně hledám? Máš nějaké osvědčené shopy, kde koupit tyto čaje a bez teinu? (ještě malá poznámka – před asi 2 lety jsem objevila firmu English tea, kde mají k dostání vynikající černý čaj, který dekofeinován přírodní cestou 🙏…)
A pokud smím ještě druhou otázku – týká se obilných káv. Piji jen čekankovou, nebo topinanburovou. Ty zmiňuješ mimo jiné i špaldovou, ale jak by to bylo v tomto případě s lepkem a s výživovou hodnotou? Pochybuji, že kávu připravují z celých zrn… (?). Navíc se přiznám, že mě trochu znepokojuje, že jsou ty kávy instantní, avšak stále ji piji, neboť je samozřejmě uživatelsky příjemná a výzkumy na toto téma zatím neznám.
Velmi srdečně Tě zdravím, s úctou a poděkováním, Šárka 🧡
Zajímavé zkušenosti jak lze jíst zdavě a člověka to jídlo zasytí:)