Domů > O nás > Pochvaly

Prva pochvala (dalsie celkom urcite budu nasledovat)

Anička: Dobry den, pred par dnami som objavila vasu stranku a velmi sa z nej tesim. Kazdy den sa snazim ukradnut si chvilku a studovat ju (vela casu nemam, mam malu dceru a po nociach pracujem – ako aj vy :). Principy stravovania mi nie su nezname, ale mnohe vase recepty su pre mna velmi inspirativne, najma tym, ze su jednoduche, nie z velkeho mnozstva surovin a su k nim aj poznamky k detskemu stravovaniu. Mam plny sanon receptov, ktore uz roky zbieram, ale mat takto vsetko prehladne pokope je velmi prijemne. Dakujem.

Dnes som varila prvy recept od vas – kremovu brokolicovu polievku. Bola fantasticke a mam k receptu len jednu vyhradu, a to k polozke “mensia brokolica”. Pokojne by som ju uvarila aj z niekolkych velkych brokolic, skoro nic z nej totiz neostalo a to som jedla len ja s dcerkou ;)

Zelam vsetko dobre.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Jíme Jinak
10. 1. 2013

Děkujeme za pochvalu. O bramborách jsem napsala tento článek http://www.jimejinak.cz/2011/07/pravda-o-bramborach/ a mezi lilkovité subtropické rostliny patří také rajčata, baklažán, papriky…

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Křehký tvarohový řez s lesním ovocem (vegan, bez mléka)

Křehká, vláčná a přímo rozplývající se na jazyku… To je tato luxusní “tvarohová” buchta – náš nový favorit. Bez cukru, bez mléčných...

Rolované lasagne

Zapečené rolky s cuketou a bešamelem jsou další skvělou variantou, jak upotřebit v kuchyni cukety.

Moje zahrada – 2. díl

Nakoukněte do mého zahradnického deníčku, kterým bych vás ráda inspirovala k zahradničení, které je pro mě velkou radostí. V tomto díle vás seznámím s mými...

Teplý melounový nápoj

Asi to pro někoho bude dost nezvyklé, většina z nás se melounem osvěžuje a jí ho ledový a vychlazený. Nápad jsem okoukala z jednoho japonského webu, přizpů...
5
4

Rybízové víno bez cukru

Také nevíte, co s rybízem? Nám bylo líto ho nechat u příbuzných shnít, tak jsme zkusili experiment – rybízové víno bez cukru. Na výsledek musíme počk...

Krémová zmrzlina “Míša” ze 3 ingrediencí

Míša je oblíbený nanuk u dětí i dospělých, ale jeho složení není příliš ideální. Není nic jednoduššího, než si takovou zmrzlinu vyrobit doma. Stačí vám na ...