Alena: V prvé řadě chci poděkovat za vzorně vedený kurz a opravdu vynikající recepty jídel. Moje seznámení s Jíme Jinak bylo díky mé snaše, od které jsem dostala knížku V. Strnadelové “Radost ze zdravých dětí”. Již asi 10 let koketuji s vařením dle Jíme Jinak, ale takto komplexně jsem nikdy nevařila! Pro Jarní očistu jsem se rozhodla proto, abych se zbavila alergie, která se mi projevila až kolem 60. roku, často mám opary na rtech a kolena mě zlobí!
Od začátku kurzu jsem striktně vařila a jedla jen to, co bylo v receptech, takže mi nedělalo problém vzdát se kávy, bílé pečivo nejím dlouho, chléb občas žitný, sladké mám moc ráda, ale pokud není zdravé-nejím, maso mít mohu a nemusím, takže mě jídelníček zcela uspokojoval.
Moc se mi líbilo, jak byl do kurzu zakomponován úklid, cvičení, rady a doporučení!
Kurz mi hodně otevřel obzory a Klub Jíme Jinak, to je skvělý nadstandard. Co všechno se tam dozvím, poučím a hlavně najdu od vás mnoho odpovědí. Musím konstatovat, že mě vaření začalo bavit a i po skončení kurzu budu pokračovat.
Shodila jsem 3 kg a cítím se moc fajn. Veškeré aktivity se mi dělají lehčeji a mým kolenům odlehčení také prospěje.
Děkuji celému týmu Jíme Jinak za bezvadné vedení kurzu!
Ála
Shodila jsem 3 kg a cítím se skvěle (Alena)
Poslední komentáře
Milá Lenko, myslím, že se počítá i s tím, že si člověk vaří jen pro sebe. Recepty na sebe často navazují, takže ta uvařená surovina se pak využije i dál, např. se uvaří cizrna, jeden den se udělá cizrnový guláš, druhý den se z ní připraví hummus apod. 😉
Ahoj,
také se obejdu třeba 1/2 roku bez čokolády, a teď v lednu jsem po x měsících v pozdním odpoledni snědla skoro celou tabulku a večer vůbec nemohla spát, měla zimnici s třesavkou, ledové tělo a nemohla se vůbec zahřát. Akorát na to WC jsem nechodila… Prostě naše těla již asi nejsou na určité ,,věci” zvyklá a když si je člověk výjimečně dopřeje, tak to tělo vyhazuje a organismus se čistí… a snaží toho zbavit.
Jarní očista… stále přemýšlím, suroviny používám přes 10 let, veget. a vegan. vařit umím, ale netuším, jak při ,,JARNÍ OČISTĚ” vařit nyní již pouze pro 1 osobu (1 členná domácnost). Např. i na vývar se mi těžko shání dost rostl. slupek, odkrojků apod. na uvaření miso polévky atd. Je to neekonomické (elektřina, plyn, voda na mytí nádobí)… vařit 1 porci obilí, luštěnin, když v kurzu jsou každý den jiná jídla… (Doma uvařím obilovinu, luštěninu, dám do ledničky a jím to několik dní…). Napíše mi k tomu prosím někdo něco? Díky Lenka
Buďte první, kdo napíše komentář