Domů Téma Jak začít jíst jinak

jak začít jíst jinak

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Online Kurz Jíme Jinak – ZDARMA

S velkou radostí představujeme nový Online kurz Jíme Jinak, díky kterému vylepšíte jídelníček a shodíte kila navíc. Získáte praktický návod, jak začít. A to nejlepší? Je...

Chcete zdravěji jíst a nevíte, jak na to?

Máte obavy, že to nezvládnete? Bojíte se něčeho? Zbytečně. Pusťte si motivační 2-minutovku. Poznáváte se někde?  :-)

Jak jsem začínala se zdravým jídelníčkem

Chci se s vámi podělit o svůj příběh, jak a proč jsem začínala se zdravou stravou. I když to už dneska není vidět, léta mě...
Téma: jak začít s luštěninami, klíčení, červená čočka, hrách, bobkový list, antinutrienty, lektin, luštěniny začátečníci, luštěniny a nadýmání, aduki, tempeh, jak klíčit semínka, klíčky, stravitelnost, řasy, Klub Jíme Jinak, kmín, výhonky, nadýmání, lektiny, azuki, nafouklé břicho, Video, Eva Cikrytová, oligosacharidy, majoránka, jak na klíčení, antinutriční látky, začínáme s luštěninami, motivace, luštěniniy, namáčení, plynatost, puriny, jak vařit luštěniny, miso, mungo, Kombu, saturejka, čočka, Nejčtenější, cizrna, luštěniny, adzuki, natto, fazole, jak začít jíst jinak, tofu, větry, jak na luštěniny

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?