Placky

Vločkové placičky

Placičky z ovesných vloček, které můžete konzumovat jak naslano, tak nasladko. Nic jednoduššího asi neexistuje. Ale výsledek je překvapující, určitě vyzkou...

Nafouknuté placičky

Měkounké, uvnitř duté placky jsou vhodné jako příloha, dají se plnit dovnitř nebo přeložit a podávat jako tortilla. Jsou jednoduché a snadno uspokojí chuť ...

Pečené kotlety z fazolí Cannellini bez lepku

Rychlé, bezlepkové a veganské. Fazolové kotlety, karbanátky nebo placičky. Můžete je nazvat jak chcete, je to prostě křupavá dobrota.

Manakeesh Zaatar jinak

Tento chlebík je výborný k hummusu, různým pomazánkám, dušené zelenině. Můžete si ho také rozkrojit a plnit, vše podle vaší fantazie.

Čočková kotleta

Kotleta, ale úplně bez masa? Ano! Tahle čočková varianta vás mile překvapí – je šťavnatá, chutná a krásně křupavá.

Piadina romagnola

Piadina patří mezi nejoblíbenější a nejznámější italské výrobky po celém světě. Tu pravou si můžete klidně připravit doma. Je to jako vždy jídlo chudé, při...
152
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Farinata di ceci se zeleninou

Farinata di ceci je autentická a originální italská street food pochoutka. Vždycky výborná a obohacená o letní zeleninku.

Dýňové hromádky

Dýně a čočka jsou dokonalá dvojka – dohromady vytvoří šťavnaté, voňavé hromádky, které zasytí a zároveň zpestří váš jídelníček. Připravte si jednoduchý a c...

Žitné placky

Jednoduché placičky z mála ingrediencí, bez mléka a vajec. Můžete je použít jak na sladko, tak na slano.

Luxusní MINI bramboráčky z cukety – a bez mouky!

Chutnají jako klasické bramboráčky – dokonce možná ještě lépe! Nejlepší na nich je, že nejsou nasáknuté olejem, jsou lehké, výživné a mohou je i ti, ...

Jáhlové karbanátky

Měkké a jednoduché letní karbanátky. Výborné teplé i vychladlé. U nás chutnají všem, doufám, že nezklamou ani vás.