Pomazánka z cizrny

Fazole s batátem a lopuchem

Rychlé jídlo z velkých bílých fazolí je skvělou alternativou ke guláši. Hodí se k plackám i k rýži.

Cizrnovo-batátové pyré s pažitkou

Jednoduché pyré z batátů a cizrny je raz dva hotové. Chutí připomíná bramborovou kaši, ale můžete si ho udělat ostřejší nebo dochutit jako hummus. Perfektn...

Luxusní cizrnová pomazánka

Cizrnovou pomazánku už asi znáte. Tahle je ovšem dokonale vylepšená! Nemusíte jí použít pouze na pečivo, ale i na pečenou zeleninu nebo zeleninu čerstvou. ...

Hummus Malaga

Možná znáte zmrzlinu chuti Malaga, jejíž název pochází ze stejnojmenné rozinky pěstované v oblastech obklopujících teplé andaluské město Malaga. Zmrzlina s...
kurz
4

Cizrnová pomazánka s mrkví

Rychlá pomazánka na pečivo nebo placky. Poslouží i jako náplň do tortill nebo palačinek.

Arašídový hummus

Skvělá pomazánka na pečivo a placky, která má jemnou burákovou chuť. Příjemná změna, vyzkoušejte.

Cizrnová pomazánka s mrkví

Rychlá pomazánka na pečivo nebo placky, případně dip k čerstvé zelenině či omáčka k hlavnímu chodu.

Hummus nažluto s pečenou zeleninou

Luxusní jemný a našlehaný cizrnový hummus s kurkumou z pečené zeleniny. Ideální jako pomazánka na pečivo nebo placky, anebo jako skvělý dip k čerstvé zelen...

Falešná “tuňáková” pomazánka (vegan)

Luxusní rostlinná pomazánka připomínající tuňáka. Na jednohubky, pečivo, placky nebo jako dip k zelenině. Skvělá jako občerstvení na oslavy i pro klasické ...