Domů Téma Půlená čočka

půlená čočka

Jak správně uvařit luštěniny, aby byly měkké

Luštěniny - zázračné i zrádné. Většina lidí je má spojené s nadýmáním, anebo nekonečným vařením, protože jsou pořád tvrdé. Vaří je totiž špatně. Naučte...

Kořeněná červená čočka po Marocku

Lehce kořeněná červená čočka s uzenou chutí díky uzené červené paprice. Ultrarychlé jídlo, skvěle se hodí ke kváskovému pečivu nebo různým druhům placek.

Nejrychlejší hummus – z červené čočky

Nejrychlejší varianta na hummus je z půlené červené čočky! Ideální svačina, večeře nebo oběd s sebou. Přibalte placky, kváskový chleba nebo hranolky zeleniny a...

Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly

Víte jak vařit luštěniny? Většina lidí si luštěniny spojuje s nadýmáním. Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit,...

Dýňová čočka s kokosem a čerstvými bylinkami

Máme rádi luštěninové haše, proto jsme nadbytek dýně využili na nastavení čočky. Celý ten hrnec padl na oběd. Pravda, bylo nás na něj sedm,...

Omáčka z červené čočky a řepy s rozmarýnem

Tato omáčka vznikla z nouze, protože jsem zapomněla namočit luštěniny, ale předčila očekávání. Někteří členové naší rodiny řepu neradi. V této podobě jim však...

Bulgur s omáčkou z červené čočky

Tohle jídlo jsem dnes naučila naši kamarádku, která se takhle jako my stravuje jen u nás. Z rychlosti a chutnosti výsledného pokrmu byla nadšená....

Jemná zelná omáčka s červenou čočkou a koprem

Další možnost, jak si dopřát chuť luštěnin aniž bychom se jimi přecpali. Stačí z nich udělat omáčku, "naředit" je zeleninou a hned jich máme...
Téma: fitness strava, vaření čočky, jak začít, garam masala, bez lepku, vegetariánství, rozmarýn, rychlovka, máslo ze sezamových semínek, tempeh, děti od roka a půl, půlený hrách, zelený hrách, antinutrienty, hummus, omáčka s čočkou, druhy fazolí, vaření adzuki, jak uvařit mungo, hlávkové zelí, luštěniny nadýmání, žlutý hrách, mrkvová nať, kompletní talíř, Kombu, humus, jak vařit fazole, top recepty, veganství, hrách, bez sóji, jak na klíčení, jak vařit cizrnu, sušený zázvor, mrkev, celiakie, chilli, proteiny, jak začít s luštěninami, červená čočka, mungo, beluga, fazole, čočka, bez mléka, saturejka, tahini, hořčice, větry, loupaný hrách, antinutriční látky, zelí, bílkoviny, dip, vaření hrachu, bez laktózy, vaření cizrny, vegetariánské recepty, sezóna zima, jak uvařit fazole, hummus z červené čočky, nafouklé břicho, kmín, zelená čočky, stravitelnost, čili, oligosacharidy, marocká kuchyně, půlená čočka, kokos, děti, kurkuma, rajčatové pyré, večeře, rajčatová pasta, řasy, lektiny, do školy, puriny, svačina, na piknik, celer, mungo fazole, červené čočka, jak uvařit soju, čočkový humus, plynatost, ABKM, jak uvařit cizrnu, omáčka, cizrna, celá čočka, namáčení fazolí, česnek, tofu, Klub Jíme Jinak, humus z čočky, bezlepková dieta, kompletní jídlo, bezlepkové, svačinka, citronová šťáva, oběd, čočková omáčka, plyny, zelenina, namáčení czrny, bílé zelí, sojové boby, sezamové máslo, dýně, namáčení sóji, citron, nadýmání, azuki, klíčky, luštěniniy, aduki, máslo ze sezamu, zelená čočka, jak uvařit čočku, čočková pomazánka, koriandr, kajenský pepř, druhy čočky, pomazánka, do práce, miso, bez mouky, řepa, vegan, klíčení, sezóna léto, rozmarýna, namáčení, vaření fazolí, bobkový list, celiak, vaření luštěnin, omáčka z čočky, římský kmín, loupaná čočka, luštěniny, adzuki, hummus z čočky, na výlet, original JJ, natto, luštěniny začátečníci, jak začít jíst jinak

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?