Domů Téma Puriny

puriny

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Jak na dnu, bolestivé onemocnění kloubů

Dna je bolestivá nemoc a stává se stále běžnějším onemocněním. Často se objevuje společně s metabolickým syndromem (vysoký krevní tlak, cholesterol a hladina cukru...
Téma: dna, ledviny, fruktóza, stravitelnost, cholestertol, tempeh, dnový záchvat, lektin, miso, živočišné potraviny, bobkový list, začínáme s luštěninami, bolest, vegetariánské recepty, luštěniny a nadýmání, větry, klouby, kmín, klíčky, glukóza, zánět, jak vařit luštěniny, natto, klíčení, hypertenze, antinutriční látky, fazole, plynatost, Kombu, palec na noze, antinutrienty, nadýmání, dnavé tofy, jak klíčit semínka, cizrna, vegan, metabolity, bílkoviny, luštěniny začátečníci, majoránka, jak na klíčení, jak začít jíst jinak, luštěniniy, nafouklé břicho, adzuki, řasy, jak začít s luštěninami, Klub Jíme Jinak, veganství, tofu, jak na luštěniny, metabolický syndrom, azuki, akutní zánět, mungo, namáčení, chemie, luštěniny, aduki, vegetariánství, bolesti kloubů, výhonky, lektiny, oligosacharidy, krevní cukr, kyselina močová, čočka, červená čočka, zvýšený krevní tlak, pakostnice, puriny, hrách, lepek, palec, saturejka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?