Domů Téma Puriny

puriny

Jak začít s luštěninami (kolik, jak a s čím, aby nenadýmaly)

Nebojte se luštěnin! Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit, s čím kombinovat a kolik jich sníst, aby...

Jak na dnu, bolestivé onemocnění kloubů

Dna je bolestivá nemoc a stává se stále běžnějším onemocněním. Často se objevuje společně s metabolickým syndromem (vysoký krevní tlak, cholesterol a hladina cukru...
Téma: azuki, cholestertol, metabolický syndrom, zánět, vegetariánské recepty, cizrna, veganství, saturejka, jak klíčit semínka, bolest, krevní cukr, natto, namáčení, oligosacharidy, řasy, jak začít jíst jinak, miso, vegan, palec, kyselina močová, zvýšený krevní tlak, antinutriční látky, začínáme s luštěninami, Klub Jíme Jinak, tofu, červená čočka, chemie, antinutrienty, luštěniny začátečníci, adzuki, hrách, dna, fazole, bobkový list, luštěniniy, glukóza, větry, jak začít s luštěninami, nadýmání, klouby, bolesti kloubů, jak na klíčení, jak na luštěniny, kmín, lektin, hypertenze, nafouklé břicho, dnavé tofy, akutní zánět, klíčky, luštěniny a nadýmání, lektiny, mungo, lepek, Kombu, dnový záchvat, ledviny, pakostnice, plynatost, metabolity, klíčení, výhonky, stravitelnost, jak vařit luštěniny, majoránka, bílkoviny, čočka, puriny, palec na noze, fruktóza, aduki, luštěniny, vegetariánství, tempeh, živočišné potraviny

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?