Není to až tak neobvyklá situace: okolí si zvyklo, že se stravujeme odlišně a nejsme ochotni ze svých zásad slevit ani v cizím prostředí. Nám se už zase chce chodit do společnosti, ba dokonce pobýt pár dní u starých známých, kteří mají snahu vyjít nám vstříc i s novou stravou. Jak na to, aby nás celou dobu, co se činíme v kuchyni, nepozorovali s lítostí či odporem?

Tento obsah je pouze pro členy Magazínu Zrnění


Objednejte si předplatné


🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

Honza Jícha
Autorem článku je Honza Jícha
Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.
Předchozí článekNadýmání a plynatost
Další článekKnedlíky z bezpluchého ovsa se zelím a tofu na cibulce