Domů > Magazín Zrnění > Strava

Jak solit?

Obecně platí, že solíme méně, než jsme byli zvyklí v konvenční kuchyni, a používáme kvalitní mořskou sůl obsahující řadu cenných minerálů. Sůl nepoužíváme za syrova; tepelně ji zpracováváme alespoň 10 minut; nevařenou ji konzumujeme v kvašené zelenině, jako umeocet či ve formě gomasia. Další podrobnosti najdete v tomto článku.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Stále na sebe nemáte čas?

Co se postarat konečně i o sebe? Startujeme podzimní detox. Spravíme si jídelníčkem postavu, odstresujeme se a nabijeme energií. Budeme o vás 8 týdnů pečovat a podporovat vás na cestě k lepšímu zdraví.
Chci trochu péče a porozumění.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář