Sůl

Třešňový kompot

Pojďme si uchovat sladké třešně na chladnější období roku. A zavzpomínejme pak na léto. Zkuste tento recept na třešňový kompot!

Zdravý smažák bez sýra

Jako malá jsem tohle jídlo milovala a když jsme šli s rodiči do restaurace, tak jsem chtěla pokaždé smažený sýr a samozřejmě nemohly chybět hranolky a tata...

Ředkvičky naložené v nálevu s ume octem

Vodní pickles s ume octem je velmi jednoduché a velmi chutné. Skvěle se hodí pro případ, že vám vyroste mnoho ředkviček najednou a nestíháte je konzumovat....

Měkký salám nebo paštika bez masa

Připravte si jednoduchou a zdravou alternativu salámu nebo paštiky. Tento recept neobsahuje žádné zvláštní ingredience a je jednoduchý na přípravu. Je urče...

Pesto z česnekových výhonků

I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.
Kaše
klub
123
17

Luxusní snídaňová kaše

Luxusní sladká mléčná kaše z rýže na sladko a přesto zdravě. Výborná zdravá snídaně bez mléka, cukru a lepku. A navíc rychlá a výživná.
215
74

Jak si chránit a zahřívat ledviny

Ledviny které v zimě potřebují teplo, je nejlepší zahřát nahřátou solí. Když se sůl ohřeje, dokáže dlouho držet teplo a to je pro naše zimou oslabené ledvi...

Tofu s rýží a celerem

Pro milovníky jednoduchých a rychlých receptů, syté a výrazné jídlo, které doufám zachutná i vám.
51
24

Unavená? Posilte v zimě ledviny!

Biologická zima je tu. Je proto chytré upravit jídelníček, pitný režim, používání soli a tuků, změnit způsob vaření a životní styl, abychom si zimu a blíží...

Pečené patizony plněné směsí s uzeným tofu

Podzim je plný různorodých barev a chutí! Upečme si malá žlutá sluníčka, která do sebe vtáhla sílu letního slunce.

Dýňová smaženice

Rychlý recept, který v nouzi potěší i s plackou nebo chlebem. Skvělá volba, pokud máte málo času na vaření. Tento pokrm vás určitě zasytí a nemusíte stát d...
Blog
klub
125
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?