Drobenka
- 375g špaldové mouky (nebo jakékoli bezlepkové)
- 120g oleje
- 150g sladu (nebo rýžového sirupu)
- skořice
- špetka soli
Náplň

Odhal skutečné příčiny jarní únavy, detox potraviny a skryté překážky pro tvůj rozkvět! Jen do 17.2. Pak začínáme Jarní očistu.
PŘEJÍT NA ZÁZNAM

- 250g mletého máku
- 100g ovesných vloček
- 300ml obilného mléka (použila jsem ovesné)
- 100g hrozinek (nemusí být, my je máme rádi)
- 160 g sladu (nebo rýžového sirupu)
- skořice
- špetka soli
- 500g hrušek nastrouhaných na hrubo
Postup
- Ingredience na drobenku smícháme, 2/3 natlačíme do menšího plechu vymazaného olejem a 1/3 drobenky si necháme na posyp
- Na sporáku zahřejeme obilné mléko, necháme rozpustit slad, vmícháme mák, ovesné vločky, skořici a sůl a chvilku prohříváme
- Nakonec přidáme hrozinky a náplň natřeme na korpus.
- Poklademe nastrouhanými hruškami a posypeme zbylou drobenkou
- Pečeme na 180st. 40 minut
- Korpus se lehce drobí, lepší je nechat odležet do druhého dne, pokud to vydržíte
🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!
Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.
Komentáře
Světýlko, tak inspirace tvým receptem: všechno těsto jsem dala do formy, navrch jsem dala poloviční množství makové náplně a až jsem to upekla, tak navrch jsem nalila pudink ze švestkového kompotu…moc nám to jelo…:)
Paráda,fakt šťavnaté potešenie😋