Domů > Magazín Zrnění > Rozhovory

Místo kuchyně našich babiček musíme rozvíjet kuchyni našich vnuků – rozhovor s Jarmilou Průchovou

Legendární průkopnice zdravé stravy u nás, ing. Jarmila Průchová, poskytla za svého života novinám obsáhlý rozhovor, který byl značně přetvořený pro mediální potřeby. Nyní si ho můžete přečíst v nezkrácené, původní verzi.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Víte už jak na zdravé cukroví?

My na Jíme Jinak ano! Naučíme vás chutné cukroví - bez cukru a 100% rostlinné! 💖 Mrkněte jak nahradit cukr ve vánočním pečení nebo se seznamte s perfektním plánem pečení zdravého cukroví. A myslíme i na vás, kterým dělá starosti lepek. Ochutnejte některý ze 40 receptů na bezlepkové cukroví.

Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

34
39

Jak slavíme Dušičky u nás doma

Slavíte Dušičky? Máte nějaké tradice? Děláte nějaké rituály? My slavíme s rodinou začátek tohoto magického období po svém.
4
29

Rýžová kaše s olejnatými semínky

Kaše plná zdravých tuků a minerálů z mořské řasy je lahodná a voňavá díky citrónu. Určitě ji vyzkoušejte, pokud máte strach, že by vám kaše naslano nechutn...

Šafrán proti Viagře ve vědeckých výzvách

Pilulky, implantáty nebo raději přirozená pomoc? Co byste si vybrali vy?