Tento recept je z jimejinak.cz, kde najdete tisíce zdravých receptů, videa a online kurzy vaření.
Někdo to rád horké
Přidat do
Zadejte název skupiny
Uvařeno
Skvělý nápad! Přidejte fotku a inspirujte ostatní.
Přetáhněte sem fotku nebo klikněte pro výběr.
bez cukru
Připravte si rychlý teplý dezert s kokosem a ovesnými vločkami, který můžete snadno upéct v horkovzdušné fritéze nebo troubě. Tento zdravý recept je skvělou alternativou klasickému dezertu a určitě potěší vaše chuťové buňky.
Pečeno v horkovzdušné fritéze na 165°C, 15 minut. Pokud nemáte fritézu, můžete upéct v troubě.
Ingredience jsou na misku o průměru 9 cm.
Pro verzi bez lepku použijte místo sladu sirup bez lepku, např. rýžový.
Obměna
Místo mandlového můžete přidat jakékoliv jiné oříškové máslo.
Děti
Veganská sladkostvhodná pro děti od 2 let, pokud už touží po čokoládě. Jinak se je snažíme na „hnědé“ dezerty nezvykat a odkládáme to na co nejpozději.
PS: Jde hubnout a normálně jíst? Pojď to zjistit! 😁
Tisíce lidí s námi shodily 5 kg za 14 dní. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček s výbornými recepty, videa, jemné cvičení - a živou podporu! Už za 2 týdny uvidíš výsledky. Mrkni na výzvu Hubneme do plavek a naskoč!
Ráda bych ukázala lidem, že veganská strava není jednotvárná, nudná a chudá, jak si bohužel mnoho lidí myslí. Jídlo pro mě má být zdravé a ne jednotvárné, skoro nemocniční. Mé recepty jsou určeny pro ty, kterým vaření z kvalitních ingrediencí, přináší radost, pro ty, co se nebojí experimentovat a chtějí poznat nové chutě, pro ty, pro ty co si rádi u sporáku hrají, pro ty co nepotřebují zasytit jen žaludek, pro ty co si najdou čas pro sebe i svojí rodinu a nebojí se do vaření investovat trochu času. Jste připraveni opustit vaší komfortní zónu?
PS. Všechny fotografie v mých článcích a receptech jsou moje, nejsou stáhnuté z jiných webů, jsou to fotky jídel, které jsem připravila a fotila osobně.
minulý rok mi soused s klidem rekl, ze mi zahrádku postrikal roundupem, abych prý nemusela okopavat, zdesila jsem se hodně protože slichal kolem levandule ze které delam celá leta detem sirup. No snad ho nebude muset v budoucnu žalovat za rakovinu v naší rodině 😀. Počítám, že glyfosat bude i ve víně, protože ta trava kolem hlaviček je taky pěkně suchá a určitě to jde i do kořenů. Naštěstí jsem manžela přesvědčila aby nikdy nestrikal glyfosatem dlažbu, ale naštěstí mu jde o zdraví naší kocky vic (než u dětí) tak už mi to po létech věří. Jediné ldy jsem teda roundup použila byl pakasan žláznatý (po ustrihnuti jednoho jsem mela tří). Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala.
Tento dezert je bez cukru, lepku, mléka i bez vajec. V receptu nenajdete ani sladidla, bez nichž můžete lépe vnímat každou jednotlivou chuť, která by jinak...
Pokud hledáte zdravější variantu sladkostí bez přidaného cukru, tyto jednoduché sušenky jsou ideální volbou! Mák, mandle a rozinky dodají přirozenou sladko...
Komentáře
Sladká bodka za obedom ❤️ super a k tomu ešte aj rýchle 👍
Vyzkoušeno, mňamka 👍Děkuji za recept, Vierko 🌞