PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Co si pod těmito pojmy představit? V podstatě je to totéž a liší se pouze předmětem svého zájmu. O pěstitelství se hovoří v případě práce s rostlinným materiálem a o šlechtitelství mluvíme, pokud se jedná o chov zvířat. Cíl je v obou případech totožný, a sice vyprodukovat jedince, který si z obou rodičovských předků vezme jen to nejlepší.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Oli, tento koláč se určitě nepeče 2 hodiny. Běžně lidé pečou maso několik hodin, tak proč ne koláč. A pak mnoho rodin má dnes solární panely, tak třeba pečou i zadarmo. Věřím, že jde upéct i v remosce, po vychladnutí se normálně krájí, tam není žádný problém. V létě je vhodnější varianta z kukuřičné krupice, recept je také tady na webu, s jáhlami bych nechala na pozdní léto.
Ahoj děvčata, stále tady pokukuji po tomto koláčku, ptotože jáhly a ovoce k sobě sluší. Jen mne odrazuje dvouhodinové pečení v troubě, které mají běžně příkon okolo
2400 W, pŕi dnešních cenách energie. Ten koláč se velmi prodraží. Pokud zachutná, nebude to v sezóně “jen jednou za čas”. Mám i remosku s pŕíkonem 580 W, z té však koláč nedostanu vcelku ven. O tomhle tu přemýšlím.
Buďte první, kdo napíše komentář