Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Prima týden zdravého životního stylu

Na červenec se chystá týden s výbornou stravou a velmi zajímavým programem. Pokud se chcete naučit praktickým dovednostem, které vám pomohou zlepšit zdraví, vydejte se na prima týden s Bobem Dvořákem a jeho přáteli. Vařit bude David s Ajkou, takže vám určitě bude chutnat. A pozor – členové Klubu Jíme Jinak mají 10% slevu!

Kdy

Od pondělí 13. 7. 2015 do soboty 18. 7. 2015.

Kde

Horské středisko Eljon, budova fary ve Špindlerově Mlýně č.p. 33.

GPS: 50°43’38.196″N, 15°36’43.218″E

Nekuřácká budova, vlastní parkoviště, rychlé WiFi zdarma.

Program

  •   ranní dobrovolné rozcvičky
  •   praktická i teoretická výuka principů zdravého životního stylu, novinky
  •   jak na únavu, jak na zimomřivost, jak na poruchy zažívání a vyprazdňování, jak na kožní problémy, jak na ženské problémy, jak na bolavé klouby, padání vlasů, čtyři příčiny bolestí hlavy, páteř, tuhé svaly a křeče…
  •   energie potravin, principy tradiční lidové medicíny bez chemie a prášků, teorie i praxe.
  •   praktický nácvik krátkých sestav velejemných masáží Shiatsu (vždy přes oblečení) při různých obtížích a bolestech, autotrakční lehátko na bezpečné protažení páteře, svalů, šlach a kloubů, horké lávové kameny na ledviny
  • Zvláštní bonus: důležité akupunkturní body těla, nácvik jejich využití tlakem palců v praxi
  • denně otázky a odpovědi, recepty, osobní volno, večerní fakultativní program
  • Více informací zde 

Lektor

Dipl. fyzioterapeut Bob Dvořák (a jeho hosté, překvapení)

Ubytování

K dispozici jsou 3x dvoulůžkový, 2x pětilůžkový a 1x šestilůžkový pokoj.   

 

Stravování

Plná penze (snídaně, oběd, večeře, pitný režim). Vaříme z čerstvých přírodních BIO potravin (ranní miso polévky, seitan, tofu, tempeh, mořské řasy, čaj Bancha … Každý večer se hlavní kuchař podělí o recepty.
Inspirace pro vaše každodenní vaření. Možnost praxe v kuchyni pod vedením zkušeného kuchaře (nikoli hospodského!).

S sebou

Otázky na lektora, psací pomůcky na mnoho poznámek a nápadů, volné oblečení z přírodního materiálu a karimatku na masáže (každý dostane Shiatsu), oblečení na vycházky do hor a k táboráku, dobrou náladu, hudební nástroje vítány.

Pro koho je akce vhodná

Pro úplné začátečníky i pro tak zvaně pokročilé.

 

Cena

5 000 Kč na osobu

Cena zahrnuje: výukový program, stravu, ubytování, parkovné.

Platba: celá částka na účet č. 1304088309 / 0800

Při platbě uveďte variabilní symbol – 33

specifický symbol – bude přidělen po přihlášení

Storno poplatek: do 7 dnů před začátkem setkání 50% ceny pobytu, poté 100% ceny pobytu.

Přihlášky

Každý všední den od 8 do 14 hodin, Petr Erlebach, správce střediska Eljon

  1. a) e-mailem: info@eljon.cz
  2. b) telefonicky na 499 523 852, mobil 732 580 154
  3. c) poštou na adrese: Středisko Eljon, 543 51 Špindlerův Mlýn 33

 

Garantem akce je Škola Shiatsu Ki*

Více informací o středisku Eljon získáte na www.eljon.cz
Po předchozí domluvě lze pobyt na Eljonu prodloužit i o několik dnů.

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu Jíme Jinak mají 10% slevu, ušetří tedy 500 Kč. Pro uplatnění slevy uveďte při rezervaci heslo uvedené v sekci Výhody pro členy.

 

 

 

PS: Přemýšlíte jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlejte 😊 Pojďte něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskočte do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

martina.hladikova
9. 6. 2015

Zdravím všechny, kteří vyrážejí na Prima týden.
Hledám sdílenou spolujízdu účastníků z Jablonecka, Liberecka a přilehlého okolí.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Fialkový ocet – do jídla i na tělo

Fialkový ocet můžeme použít v kuchyni i v koupelně. Dokonce nám může sloužit jako první pomoc při bolestech hlavy, při horečce, po bodnutí hmyzem nebo popá...

Batátový hummus

Hummus tentokrát s batáty – je lahodný namazaný na domácím chlebu, skvělý také do placek a k syrové zelenině.
24
10

Moje zahrada

V tomto článku bych vás ráda nechala nahlédnout do mojí zahrady a seznámila vás s tím, jak jsem se k ní dostala, proč si pěstuji zeleninu a jaké druhy zele...
klub
31
15

Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo

Domácí kvašená zelenina je vitamínová bomba, skvělé probiotikum a její výroba rozhodně není žádná věda! Nepotřebujete na to žádné speciální pomůcky, všechn...
26
16

Chřestová sezóna je tu: 9 faktů, které vás překvapí

Chřest je velmi zajímavá zelenina a jeho sezóna je právě v plném proudu. Věděli jste například, že Česko bylo dříve chřestovou velmocí a náš chřest byl teh...

Pěstujeme mrkev

Od začátku našeho pěstování jsem se vždy snažila poučit z dané sezóny, přemýšlet, proč roste to a neroste ono. Mrkev pěstujeme už dlouho a  začátky nebyly ...