Domů > O nás > Pochvaly

Radka: Díky za bezvadné materiály a podporu

Děkuji za všechen bezvadný materiál na webu i za podporu v online programech.

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Přednáška Naše nemoci v souvislosti s lepkem – Olomouc

Nakladatelství ANAG vás srdečně zve na přednášku MUDr. Vladimíry Strnadelové a Jana Zerzána o bezlepkové stravě. Součástí je kulturní program a beseda spoj...

Dubu muchim – brokolice s tofu

Dubu muchin je korejský recept, který můžete podávat jak teplý, tak vychladlý nebo jako přílohu. Je velmi rychlý a během deseti minut máte na stole výborný...

Nenuďte se! Tvořte!

Slovo nuda určitě nepatří do mého slovníku. Nemám ráda nečinně sedět a koukat na televizi jen proto, že momentálně mě nic lepšího nenapadá. Mě toho bohužel...
12
12

Vánoční bezlepkové těsto základní

Tohle je skvělé přirozeně bezlepkové těsto pro naše zdravé vánoční cukroví. Připravte základní těsto, ochuťte třemi ingrediencemi a vyrobte až pět různých ...

Mandlové sušenky bez lepku

Rychlé a jednoduché sušenky, které se hodí jako pohoštění pro návštěvu, jen tak na mls k čaji a budou skvělé i jako vánoční cukroví. Jsou bez lepku, cukru ...
51
24

Adventní půst začíná. Má cenu ho držet?

Lidé se dříve před Vánoci celé týdny postili. Dělali to přirozeně. Museli. Šetřili tak svoje zdraví a bystřili mysl. My žijeme v blahobytu, přesto jsme jak...