Děkuji za všechen bezvadný materiál na webu i za podporu v online programech.
PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Děkuji za všechen bezvadný materiál na webu i za podporu v online programech.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Tak to je pro mě opravdu velká čas a super zpráva,zakterou ti moc děkuji.
Ano, vypadá to nádherně. Patizon neumím pěstovat, ale to jsem neuměla ani kadeřávek, mangold a kapustu Nero. Teď to pěstuji, a to díky Věrce🤭. Moc děkuji za inspiraci🙏
Ahoj Jendulacko, věřím, že každý celiak je poučen o svém zdraví a musí vyhodnotit, jakou surovinu na vaření použít. V článku je uvedené, že přísný celiak si vyrobí kvásek z bzl základu. I u celiakie je různá tolerance na lepek. Věříme, že tento návod nikoho neohrozí, naopak pomůže při přípravě jídel.
Buďte první, kdo napíše komentář