Domů Téma ATB

ATB

Opěvovaná probiotika: dělají více škody, než užitku

Probiotika se až doteď považovala za velmi přínosná. Ale v poslední době se začíná objevovat čím dál tím více výzkumů, které ukazují, že s...

Antibiotika nejsou konec světa… aneb když neposloucháš signály těla, stihne tě...

To je tak, když si nedáš říct, když přehlížíš signály těla, a místo toho machruješ, že si přece superžena a že to dáš. A...

Proč jsme nemocní a bereme antibiotika?

Je problém, když onemocníme a dostaneme antibiotika? Jak potom dostat tělo zpět do rovnováhy? Co dělat, když mají děti opakovaně angínu? Když se objeví...
Téma: tibi, virové onemocnění, dysbióza, vysoká horečka, nemoc, rostlinné jogurty, bakterie, mikroflóra, děti, chronické nemoci, střevní mikroflóra, bakterie mléčného kvašení, horečky, akutní nemoci, střevní mikrobiom, mikrobiom, prebiotika, svalová horečka, Video, dysfunkční střevo, viry, Vladimíra Strnadelová, Jan Zerzán, nemoci, kvašení, stres, strach, probiotika, psychika, střevní bakterie, kimchi, antibiotika, CRP, ATB, střevo, kombucha, umeocet, miso pasta, spálová angína, Klub Jíme Jinak, pickles, fermentovaná zelenina, doplňky stravy, miso, angína, pikls, rejuvelac, natto, horečka, bronchitida, střeva, sport, školka, imunita, fermentované produkty, bakteriální onemocnění, zelenina, fermentace, střevní rovnováha, kvašená zelenina

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?