Domů > Magazín > Zdraví

Proč jsme nemocní a bereme antibiotika?

Je problém, když onemocníme a dostaneme antibiotika? Jak potom dostat tělo zpět do rovnováhy? Co dělat, když mají děti opakovaně angínu? Když se objeví spálová angína,  dá se řešit bez antibiotik? A je nutné přeléčení sourozenců, jak doporučují lékaři? Proč se spála vrací? Proč nám i zdravě živené děti onemocní, když přijdou do kolektivu? Je rozdíl mezi léčbou virového a bakteriálního onemocnění? Jak souvisí imunita s psychikou?

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

7 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Klub
Ahojte. Vo vide...
Klub
Jsem smutná, že...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
11
17

Neštovice, spalničky, spála – Bát se nebo ne?

Plané neštovice a spála patří mezi nejobvyklejší dětské nemoci. Když děti onemocní, my rodičové, máme o ně přirozeně strach. Jak se naladit na svoji intuic...
klub
34

Kváskové pečivo – kdy ano, kdy ne

Je lepší kváskové pečivo nebo to klasické? Kdy kváskové pečivo není vhodné? Jak je to s konzumací pečiva a jaký vliv má na naše zdraví. Proč jsme na pečivu...