Domů Téma Avokádo

avokádo

Jak správně skladovat ovoce a zeleninu, aby dlouho vydržela

Jak skladovat zeleninu? Co patří do lednice a co rozhodně nikoli? Jak prodloužit životnost brokolici a květáku? A jak skladovat bylinky a saláty? A...

Nebezpečí zelených smoothie a šťáv – jsou nabité živinami, ale i...

Smoothie a zelené detoxikační šťávy zažívají boom. Možná o nich máte také představu, že jde o tu nejzdravější věc, kterou pro své tělo můžete udělat....

Jak na majonézy: krok za krokem

Zkusili jste si někdy zdravou majonézu sami vyrobit? Je to jednoduché! Připravili jsme několik tipů na různé druhy majonéz z ingrediencí, ze kterých byste...

7 rad, jak jíst při sportu bez živočišných bílkovin

Správná výživa při jakémkoliv pravidelném sportu je víc důležitá. Ať už sportujete závodně, navštěvujete posilovnu, anebo cvičíte doma a chcete vyrýsovat postavu, je třeba...

Těmto potravinám lednice škodí. Skladujete je správně?

Myslíte si, že když dáte jakékoliv potraviny do lednice, tak vám vydrží všechny déle čerstvé? Omyl. Některé potraviny nemají chlad rády a lednice jim...

Jarní detoxikační salát

Jarní lehoučký salát pro detoxikaci a vyživení organismu plný svěžích zelených lístků a klíčků s jemnou avokádovou zálivkou a křupavou posypkou.

Fenomén dnešní doby: nízkosacharidová lowcarb strava

Žádné nebo minimum sacharidů ve stravě. Raději maso a tuky. To je fenomén dnešní doby. Slyšeli jste již o low carb způsobu stravování? Pojďme...

Avokádo s křenem a bylinkovým tofu

2ks Avokáda 1ks bylinkové Tofu křen (podle chuti - nemusí být) jeden stroužek česneku (podle chuti - nemusí být) 2 lžičky umoocta 2...

Jak mi strava na dovolené rozhodila trávení

Můj milý deníčku, že jsem měla problémy se stravou v letadle, to už víš z předchozího vyprávění. A že mi po ní bylo špatně,...

Avokádová zálivka

Krémová, našlehaná a jemná zálivka plná zdravých nenasycených mastných kyselin a živin. Mimo saláty se dá použít i jako dip, omáčka nebo pomazánka.

První pomoc pro sluncem poškozené vlasy

Dlouhodobý pobyt na ostrém slunci, koupání ve slané či chlorované vodě, ale také barvení, fénování a používání chemických přípravků může způsobit, že budou vaše...
Téma: bezlepková dieta, quinoa, Online kurz Super saláty, sport, jarní salát, tuky, tofu, kešu, střevo, vejce, vegetariánství, zázvor, dresink z avokáda, nafouklé břicho, jak skladovat zeleninu, rotein, trávení, raw food, bez sacharidů, oběd, posilování, křen, naklíčená čočka, trývení, cukry, antioxidanty, žvýkání, sezóna léto, květák, bylinky, Tamari, mléčné produkty, zeleninový salát, oxaláty, batáty, alergie na mléko, špenát, datle, jablko, dresink, banán, ketodieta, proteiny, prosliňování, zelené smoothie, kadeřávek, bez vejce, LCHF, Online kurz Super saláty 2, hlávkový salát, odšťavňovač, sezóna jaro, brambory, kousání, citrusy, kalorie, do školy, okurky, citronová šťáva, paprika, semínka, top recepty, brokolice, protein, hrušky, makroživiny, zelí, kokos, energie, selhání ledvin, raw, zálivka, detox, pitný režim, ledviny, rukola, odšťavňování, obiloviny, raw strava, ABKM, kapusta, sojanéza, tofunéza, energetický příjem, mléko, těžko po jídle, pampeliškové listy, česnek, voda, posypka, smoothie, ledvinové kameny, načatá zelenina, zdravá majonéza, těžké kovy, ztráta menstruace, bazalka, lednice, aquafaba, koktejl, bílkoviny, bez lepku, bez laktózy, low carb, jednoduché sacharidy, zeleé šťávy, mangold, plnost, na výlet, oleje, citron, fitness, klíčky, skladování bylinek, rajče, cibule, trávicí problémy, paleo, která zelenina patří do lednice, xylitol, syrová strava, luštěniny, jablečný ocet, ketóza, lilek, kešu ořechy, křupavá quinoa, chia semínka, eko kosmetika, nakrojená zelenina, tučná strava, mizuna, zelenina lednice, plynatost, avokádový dresink, jak skladovat ovoce, antibiotika, vegetariánské recepty, celiak, problémy s trávením, zelenina v lednici, vitarián, letní salát, cuketa, káva, sacharidy, otrava, naklíčená semena, bez mléka, nízkosacharidová strava

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?