Domů Téma Buchty

buchty

4 tipy, jak si naplno užít podzim

Máme tu podzim. Hojnost ovoce a zeleniny, kouzlo vínové a zlatavé barvy, šustící listí lákající k procházkám a pochmurné počasí. Jak si ho užít...

Ty nejlepší švestkové dobroty jako od babičky

Začala nám švestková sezóna... Švestkové sladké plněné knedlíky, švestková povidla, koláče se švestkami, švestkové buchty a další dobroty ze švestek jako z babiččiny kuchyně,...

Jídlo jako lék: naučte se rozpoznat potraviny dle JIN a JANG...

Které potraviny jsou JANG a které JIN? V této tabulce se naučíme rozpoznávat ty, které jsou extrémní. A naopak zjistíme, které jsou harmonické a...

Třešňové hody: 3 nejoblíbenější dezerty z třešní

Jóóó třešně zrály, zrovna třešně zrály, sladký třešně zrály ... A co s nimi? Přeci šup do zdravého koláče! Zkuste některý z těchto našich...

Jak zdravě uspokojit chuť na sladké

Sladká chuť je nám přirozená a málokdy naši slezinu a slinivku uspokojí pouze obiloviny se zeleninou. Pak je na místě zařadit dezert. V tomto...

Kypřící prášek bez fosfátů

Víte jaký je rozdíl mezi klasickým kypřícím práškem a tou zdravější verzí bez fosfátů? A jak takový kypřící prášek používat?

Jedlá soda, nebo kypřící prášek? Co je lepší?

Kypřící prášek i jedlá soda mají stejnou funkci. Používají se k nakypření, odlehčení a zvětšení objemu do těst na pečivo a buchty, podobně jako droždí...

Jak nahradit v receptech vejce

Nejčastějším problémem při přechodu na rostlinnou stravu je právě vejce. Čím ho nahradit v buchtách, palačinkách a karbanátcích? Jak udělat míchaná vajíčka bez vajec?...

Udělejte si podzimní dezert: 11 tipů na zdravé dobroty

Léto už je nenávratně pryč, nastupuje podzim a s ním i chladnější dny. K tomu patří i změna jídelníčku. A také dezerty, které nás...

13 rychlých a zdravých svačin, které si vzít k vodě

Celý den u vody a jíst zdravě? Žádný problém! Nespoléháme na stánky s občerstvením, kde většinou mají jen nezdravá a těžká jídla. Máme pro...

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři...
Téma: fermentace, houbařská sezona, slinivka, rafinovaná sůl, snídaňová polévka, psyllium, hummus, švestky, kala namak, Klub Jíme Jinak, obilí a ovoce, ABKM, švestkové knedlíky, smaženice, wrap, obilné dezerty, houbaření, sezóna léto, Jan Zerzán, kynuté koláče, dezerty bez cukru, sladká rýže, bez cukru, sladký brambor, fosfáty, kypření, sladká zelenina, zavařování, slady, salát, kdy svačit, fitness strava, ryby, koláč švetky, uzobávání, šoulet, krém, veganství, silken tofu, vinný kámen, buchty, bublanina, prášek do pečiva, pusinky, kombinace obilí a ovoce, hlávkové zelí, sušička, luštěniny, mléko, sladké ovoce, vajíčková sůl, maso, kaše s ovocem, svačinky pro děti, dip, majonéza, míchaná vajíčka, obilné sirupy, úroda, sladkosti, fosforečné soli, jednoduché cukry, zpracování ovoce, štrůdl, fosforečnany, dort, pickles, soda bicarbona, tahini, hydrogenuhličitan sodný, omeleta, semínka, koláč se švestkami, koláč, kyselinotvornost, tuřín, dezert s ovocem, sůl, zmrzlina, koláče, sladěnka, sezónní ovoce, bílá mouka, sýr, sladká chuť, tavené sýry, švestková povidla, závin, lněné semínko, kypřící prášek bez fosfátů, cestování, GMO, cukry, polévka, exotické ovoce, dezerty švestky, kaše se sirupem, buchta, džem, bublinky, rozinky, tropické ovoce, kukuřice, řepa, prdopeč, sušenky, nepečený dezert, dovolená, jáhelník, xantanová guma, koláč z třešní, pečené dezerty, kuba, hroznové víno, zdravé koláče, gomasio, jednoduché sacharidy, těsta, bez lepku, švestkové recepty, ovocné buchty, tepelně upravené ovoce, bez mléka, uhlohydráty, oříškové máslo, jedlá soda, svačina mezi jídly, knedlík ve vajíčku, povidla, Video, cukety, Vladimíra Strnadelová, rýže, hrachová mouka, zdravý dezert, houby, vinná réva, hrách, ovocný koláč, švestková bublanina, svačina, vegan, kvašení, Hokaido, chuť na čokoládu, kaše, svačiny, trnky, batátová kaše, vánočka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?