Domů Téma Celistvé potraviny

celistvé potraviny

Návod, jak v dnešní době vybírat zdravé potraviny

Přibývá důkazů, že kvalita potravin má na nás mnohem zásadnější zdravotní dopad než poměr jednotlivých makroživin. Konzumace vysoce zpracovaných potravin v posledních letech výrazně...

Strava a civilizační choroby – 3. díl

Tato přednáška s MUDr. Strnadelovou a Janem Zerzánem je o základu stravy, o tom, jak funguje naše trávení a co potřebuje pro správnou funkci. Vysvětlují, jaké potraviny...
Téma: přírodní potraviny, jednoduché cukry, emulgátory, slazené nápoje, škroby, celozrnná mouka, problémy s lepkem, celiakie, ovoce, Klub Jíme Jinak, chleba, sladidla, bílá mouka, lepek, stabilizátory, cukr, ztužené tuky, celozrnné obiloviny, složité sacharidy, semínka, civilizační nemoci, maso, glukózo-fruktózový sirup, průmyslově upravené potraviny, celozrnné pečivo, mikrobiom, gluten, vysoký tlak, potravinářský průmysl, pečivo, jednoduché sacharidy, trávicí problémy, oleje, sladké nápoje, crohnova choroba, sladkosti, cukrovinky, průmyslové potraviny, trávení lepku, umělá sladidla, sacharidy, řasy, přírozené potraviny, GI, ořechy, děti, pufované výrobky, alergie, cukry, obiloviny, průmyslově zpracované potraviny, luštěniny, bezlepková dieta, zmrzlina, potavinářský průmysl, dnešní pšenice, průmyslově zpracované výrobky, trávení, olej, Vladimíra Strnadelová, bílé pečivo, civilizační onemocnění, éčka, složité cukry, instantní výrobky, IBS, cereálie, obilosiny, zelenina, džus, Video, problémy s trávením, jak vybírat potraviny, pšenice, konzervanty, obezita, trávicí soustava, houby, margarín, tuky, glykemický index, obilovina, hřiby, cukrovka, dráždivý tračník, ulcerózní kolitida, celistvé potraviny, extrudované luštěniny, sůl, nezdravé potraviny, extrudace, bršlice kozí noha, kvasinková infekce, vysoký glykemický index, průmyslově zpracovaná strava, zdravé potraviny, aditiva

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?