Tato přednáška s MUDr. Strnadelovou a Janem Zerzánem je o základu stravy, o tom, jak funguje naše trávení a co potřebuje pro správnou funkci. Vysvětlují, jaké potraviny jsou špatně stravitelné a proč, objasňují, proč nám některé dnešní technologie zpracování potravin spíše ubližují. Věnují se vhodnosti pečiva – klasického i celozrnného – a jeho působení na tělo. Probírají alergie na lepek a celiakii. Prozradí, jaký základ stravy mají mít děti.
Přístupné členům klubu Jíme Jinak
Prozkoumat Klub
Členové Klubu u nás mají prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky,
odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody.
Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam.
Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super,
zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás
a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.
PS: Začínáme Jarní očistu!
Únava, blbá nálada a
kila navíc? Nenecháme vás v tom! 😊 Pojďte s tím zatočit. Začínáme
8 týdenní Jarní očistu.
Pročistíme tělo,
zlepšíme jídelníček i postavu a zase bude dobře.
Komentáře