Strava a civilizační choroby – 3. díl

Tato přednáška s MUDr. Strnadelovou a Janem Zerzánem je o základu stravy, o tom, jak funguje naše trávení a co potřebuje pro správnou funkci. Vysvětlují, jaké potraviny jsou špatně stravitelné a proč, objasňují, proč nám některé dnešní technologie zpracování potravin spíše ubližují. Věnují se vhodnosti pečiva - klasického i celozrnného - a jeho působení na tělo. Probírají alergie na lepek a celiakii. Prozradí, jaký základ stravy mají mít děti.

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

10 komentářů. Jak to vidíte vy? Napište komentář.

  1. Od tohoto upozornění jsme testovali na mnoha místech…

  2. Díky za upozornění, pořešíme to. Snad to půjde…

  3. Zobrazit všech 10 komentářů