Domů Téma Zdravé potraviny

zdravé potraviny

Návod, jak v dnešní době vybírat zdravé potraviny

Přibývá důkazů, že kvalita potravin má na nás mnohem zásadnější zdravotní dopad než poměr jednotlivých makroživin. Konzumace vysoce zpracovaných potravin v posledních letech výrazně...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Časté chyby začátečníků při přechodu na zdravější jídelníček

Chcete začít zdravě, ale nevíte jak na to? Nejste si jisti, zda jste to vzali za správný konec? Přinášíme přehled nejčastějších chyb, které začátečníci...

Alarmující výsledky studií: Průmyslově zpracované potraviny nás ničí

Snídaňové cereálie, zmrzliny, pizzy, slazené nápoje, rozmrazované pečivo a další průmyslově zpracované potraviny souvisí s výrazným rizikem předčasného úmrtí a dalších zdravotních problémů. Potvrdily...

Strava a civilizační choroby – 3. díl

Tato přednáška s MUDr. Strnadelovou a Janem Zerzánem je o základu stravy, o tom, jak funguje naše trávení a co potřebuje pro správnou funkci. Vysvětlují, jaké potraviny...
Téma: jak jíst zdravě, škroby, cukrovinky, jak ohřívat pokrmy, jak sestavit jídelníček, zdravý jídelníček, pizza, namáčení, sladkosti, jak dlouho namáčet luštěniny, nejrychlejší jídla, sladké nápoje, přírozené potraviny, glukózo-fruktózový sirup, jak ohřívat jídlo, chyby v jídelníčku, večeře, bílé pečivo, zdravé potraviny, namáčení semínek, bílá mouka, Vladimíra Strnadelová, obezita, celodenní jídelníček, počítání kalorií, průmyslově zpracované potraviny, zelenina, nadýmání, bezlepková dieta, cukry, vysoký glykemický index, aditiva, nápoje, jak ohřívat zeleninu, vývar, bršlice kozí noha, IBS, nezdravé potraviny, oříšky, sladidla, průmyslové potraviny, zeleninový vývar, chemie, hřiby, obilosiny, složité sacharidy, trávicí soustava, problémy s trávením, stabilizátory, houby, gluten, pečivo, zdravá strava, přejídání, olej, kvasinková infekce, jak vařit luštěniny, skutečné potraviny, ohřívání pokrmů, čerstvé jídlo, namáčení oříšků, koktejlový efekt, problémy s lepkem, ohřívání jídel, slazené nápoje, mikrobiom, začátečník, ulcerózní kolitida, semínka, celiakie, jídelníček, maso, rychlé vaření, ochucovadla, děti, svačiny, ztužené tuky, ořechy, celozrnné obiloviny, dráždivý tračník, glykemický index, mikrovlnka, snídaně, éčka, přírodní potraviny, svačinky, Klub Jíme Jinak, jak zhubnout, trávicí problémy, civilizační onemocnění, umělá barviva, extrudované luštěniny, průmyslově zpracované výrobky, začátečníci, instantní výrobky, luštěniny, složité cukry, pšenice, Video, týdenní jídelníček, GI, do práce, rychlovky, ohřívané jídlo, obiloviny, celozrnná mouka, ohřívaná zelenina, jak vařit obiloviny, chemické látky, nadváha, chyby, potavinářský průmysl, pufované výrobky, přídatné látky, cukrovka, extrudace, emulgátory, alergie, oběd, cereálie, ADHD, oběd do práce, rychlá jídla, sladkost, vysoký tlak, trávení, cukr, jak vybírat potraviny, sacharidy, tuky, trávení lepku, celistvé potraviny, řasy, svačina, dnešní pšenice, potravinářský průmysl, civilizační nemoci, co pít, oleje, ohřívání jídla, konzervanty, jednoduché cukry, umělé látky, vyvážený jídelníček, co jíst, džus, chleba, hubnutí, margarín, sůl

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?