Domů Téma Zdravé potraviny

zdravé potraviny

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Raňajky papkáme spolu s manželom a velmi nám chutia (Marta)

Marta: Ďakujem Evička za všetky recepty. Ume ocot, tamari, shoyu, riasy, obilniny, dusená zeleninka atd. to som zaradila do jedálníčka už pred 15 rokmi, keď...

Návod, jak v dnešní době vybírat zdravé potraviny

Přibývá důkazů, že kvalita potravin má na nás mnohem zásadnější zdravotní dopad než poměr jednotlivých makroživin. Konzumace vysoce zpracovaných potravin v posledních letech výrazně...

Časté chyby začátečníků při přechodu na zdravější jídelníček

Chcete začít zdravě, ale nevíte jak na to? Nejste si jisti, zda jste to vzali za správný konec? Přinášíme přehled nejčastějších chyb, které začátečníci...

Alarmující výsledky studií: Průmyslově zpracované potraviny nás ničí

Snídaňové cereálie, zmrzliny, pizzy, slazené nápoje, rozmrazované pečivo a další průmyslově zpracované potraviny souvisí s výrazným rizikem předčasného úmrtí a dalších zdravotních problémů. Potvrdily...

Strava a civilizační choroby – 3. díl

Tato přednáška s MUDr. Strnadelovou a Janem Zerzánem je o základu stravy, o tom, jak funguje naše trávení a co potřebuje pro správnou funkci. Vysvětlují, jaké potraviny...
Téma: chyby v jídelníčku, zdravá strava, hubnutí, GI, hřiby, oběd do práce, koktejlový efekt, vysoký glykemický index, rodina a jídelníček, chemické látky, do práce, zmrzlina, rychlá jídla, cukrovinky, celodenní jídelníček, slazené nápoje, průmyslově zpracovaná strava, sladké nápoje, sůl, celozrnné obiloviny, čerstvé jídlo, aktivace oříšků, počítání kalorií, mikrobiom, obilosiny, luštěniny, bršlice kozí noha, ovoce, složité cukry, začátečník, pufované výrobky, alergie, obiloviny, přídatné látky, svačina, jak začít vařit, jak ohřívat jídlo, cukr, rychlovky, jednoduché cukry, nezdravé potraviny, trávení lepku, jak začít, bílé pečivo, stabilizátory, bezlepková dieta, jídelníček, umělé látky, chyby, kvasinková infekce, začátečníci, rychlé vaření, vysoký tlak, průmyslové potraviny, oleje, celiakie, chemie, cukrovka, celistvé potraviny, trávicí soustava, co jíst, ADHD, jak vařit luštěniny, průmyslově zpracované výrobky, civilizační nemoci, kalorie, lepek, jak ohřívat pokrmy, namáčení, nápoje, cereálie, děti, zdravé potraviny, zelenina, zdravé recepty, přírozené potraviny, Vladimíra Strnadelová, ohřívání jídel, týdenní jídelníček, obezita, obilovina, večeře, celozrnná mouka, svačiny, houby, oběd, aditiva, éčka, ohřívání jídla, průmyslově upravené potraviny, jak jíst zdravě, bílá mouka, svačinky, sladidla, jak dlouho namáčet luštěniny, glykemický index, celozrnné pečivo, umělá barviva, Zkušenosti - Hubneme do plavek, mikrovlnná trouba, instantní výrobky, džus, potravinářský průmysl, ořechy, extrudace, dráždivý tračník, přejídání, maso, jídlo do práce, problémy s lepkem, jak zhubnout, oříšky, omyly ve zdravé výživě, civilizační onemocnění, recepty, průmyslově zpracované potraviny, sacharidy, tuky, jak vybírat potraviny, trávení, ohřívaná zelenina, margarín, snídaně, řasy, Klub Jíme Jinak, ohřívané jídlo, ohřívání pokrmů, semínka, glukózo-fruktózový sirup, Základní principy, ochucovadla, přírodní potraviny, sladkost, skutečné potraviny, jak vařit obiloviny, gluten, jak ohřívat zeleninu, jednoduché sacharidy, vyvážený jídelníček, potavinářský průmysl, sladkosti, chleba, cukry, extrudované luštěniny, zeleninový vývar, škroby, jak sestavit jídelníček, konzervanty, pšenice, olej

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?