Domů Téma Zdravé potraviny

zdravé potraviny

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Raňajky papkáme spolu s manželom a velmi nám chutia (Marta)

Marta: Ďakujem Evička za všetky recepty. Ume ocot, tamari, shoyu, riasy, obilniny, dusená zeleninka atd. to som zaradila do jedálníčka už pred 15 rokmi, keď...

Návod, jak v dnešní době vybírat zdravé potraviny

Přibývá důkazů, že kvalita potravin má na nás mnohem zásadnější zdravotní dopad než poměr jednotlivých makroživin. Konzumace vysoce zpracovaných potravin v posledních letech výrazně...

Časté chyby začátečníků při přechodu na zdravější jídelníček

Chcete začít zdravě, ale nevíte jak na to? Nejste si jisti, zda jste to vzali za správný konec? Přinášíme přehled nejčastějších chyb, které začátečníci...

Alarmující výsledky studií: Průmyslově zpracované potraviny nás ničí

Snídaňové cereálie, zmrzliny, pizzy, slazené nápoje, rozmrazované pečivo a další průmyslově zpracované potraviny souvisí s výrazným rizikem předčasného úmrtí a dalších zdravotních problémů. Potvrdily...

Strava a civilizační choroby – 3. díl

Tato přednáška s MUDr. Strnadelovou a Janem Zerzánem je o základu stravy, o tom, jak funguje naše trávení a co potřebuje pro správnou funkci. Vysvětlují, jaké potraviny...
Téma: tuky, pečivo, jednoduché cukry, skutečné potraviny, extrudace, obezita, snídaně, ztužené tuky, jak ohřívat zeleninu, zdravé recepty, jak vařit luštěniny, kvasinková infekce, glukózo-fruktózový sirup, děti, do práce, ADHD, složité sacharidy, stabilizátory, průmyslové potraviny, oleje, cukry, jak zhubnout, civilizační onemocnění, celozrnné obiloviny, chyby, chyby v jídelníčku, margarín, přídatné látky, vývar, počítání kalorií, jak začít vařit, trávicí problémy, řasy, mikrovlnka, čím začít, ohřívané jídlo, ulcerózní kolitida, celistvé potraviny, svačiny, semínka, Klub Jíme Jinak, omyly ve zdravé výživě, sacharidy, koktejlový efekt, slazené nápoje, mikrovlnná trouba, vysoký glykemický index, dráždivý tračník, jednoduché sacharidy, čerstvé jídlo, jak začít, rodina a jídelníček, průmyslově zpracovaná strava, rychlé vaření, chemické látky, ochucovadla, týdenní jídelníček, přírozené potraviny, oběd, gluten, cukrovka, recepty, instantní výrobky, cereálie, problémy s lepkem, konzervanty, co jíst, zelenina, nezdravé potraviny, GI, jak dlouho namáčet luštěniny, bílá mouka, ohřívání jídla, umělá sladidla, začátečník, složité cukry, průmyslově zpracované potraviny, houby, zeleninový vývar, jak ohřívat pokrmy, průmyslově zpracované výrobky, večeře, sůl, luštěniny, celozrnná mouka, chemie, nejrychlejší jídla, potravinářský průmysl, Video, sladkosti, jídelníček, crohnova choroba, džus, mikrobiom, svačinky, oříšky, pšenice, celodenní jídelníček, celiakie, potavinářský průmysl, ořechy, vyvážený jídelníček, bílé pečivo, sladidla, přejídání, umělé látky, jak vařit obiloviny, umělá barviva, pizza, trávení, extrudované luštěniny, namáčení oříšků, celozrnné pečivo, glykemický index, cukr, jak vybírat potraviny, chleba, zdravá strava, IBS, nadýmání, aktivace oříšků, cukrovinky, pufované výrobky, zdravé potraviny, sladké nápoje, bezlepková dieta, zmrzlina, Vladimíra Strnadelová, problémy s trávením, trávení lepku, zdravý jídelníček, obilovina, namáčení, Zkušenosti s Jíme Jinak, maso, oběd do práce, aditiva, vysoký tlak, ohřívání pokrmů, namáčení semínek, olej, obiloviny, ovoce, alergie, jak sestavit jídelníček, bršlice kozí noha, dnešní pšenice, nápoje, začátečníci, jídlo do práce

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?