Domů Téma Zdravé potraviny

zdravé potraviny

Návod, jak v dnešní době vybírat zdravé potraviny

Přibývá důkazů, že kvalita potravin má na nás mnohem zásadnější zdravotní dopad než poměr jednotlivých makroživin. Konzumace vysoce zpracovaných potravin v posledních letech výrazně...

Jak konečně začít vařit zdravě. Jednoduše, bez obav a krok po...

Nachystejte kuchyň Ze začátku stačí mít 2-3 hrnce, alespoň 2 nože (jeden větší na zeleninu a jeden třeba menší), mixér, prkénko na krájení, vařečky,...

Časté chyby začátečníků při přechodu na zdravější jídelníček

Chcete začít zdravě, ale nevíte jak na to? Nejste si jisti, zda jste to vzali za správný konec? Přinášíme přehled nejčastějších chyb, které začátečníci...

Alarmující výsledky studií: Průmyslově zpracované potraviny nás ničí

Snídaňové cereálie, zmrzliny, pizzy, slazené nápoje, rozmrazované pečivo a další průmyslově zpracované potraviny souvisí s výrazným rizikem předčasného úmrtí a dalších zdravotních problémů. Potvrdily...

Strava a civilizační choroby – 3. díl

Tato přednáška s MUDr. Strnadelovou a Janem Zerzánem je o základu stravy, o tom, jak funguje naše trávení a co potřebuje pro správnou funkci. Vysvětlují, jaké potraviny...
Téma: nápoje, co pít, potavinářský průmysl, celiakie, trávení, trávicí problémy, IBS, sladidla, kvasinková infekce, potravinářský průmysl, extrudace, hubnutí, ohřívaná zelenina, maso, sůl, cereálie, problémy s trávením, celistvé potraviny, svačiny, ořechy, obezita, bezlepková dieta, zdravý jídelníček, oleje, Klub Jíme Jinak, oběd, začátečník, zmrzlina, glykemický index, emulgátory, ztužené tuky, gluten, celozrnná mouka, jak ohřívat pokrmy, instantní výrobky, Vladimíra Strnadelová, průmyslově zpracované potraviny, začátečníci, bršlice kozí noha, rychlovky, namáčení semínek, chemie, rychlá jídla, mikrovlnná trouba, zelenina, olej, ohřívání jídel, cukry, děti, ochucovadla, cukrovinky, ovoce, pizza, jak zhubnout, džus, přírozené potraviny, namáčení, čerstvé jídlo, večeře, civilizační nemoci, alergie, konzervanty, chyby v jídelníčku, ADHD, svačinky, obiloviny, řasy, oříšky, omyly ve zdravé výživě, přírodní potraviny, celozrnné pečivo, přejídání, trávicí soustava, oběd do práce, éčka, aditiva, obilosiny, škroby, průmyslově zpracovaná strava, vysoký tlak, dnešní pšenice, jídelníček, do práce, ohřívané jídlo, recepty, složité sacharidy, vysoký glykemický index, semínka, bílé pečivo, týdenní jídelníček, crohnova choroba, dráždivý tračník, nejrychlejší jídla, pufované výrobky, ohřívání pokrmů, snídaně, zdravá strava, luštěniny, sladkost, nadýmání, kalorie, skutečné potraviny, nezdravé potraviny, bílá mouka, celozrnné obiloviny, extrudované luštěniny, průmyslově zpracované výrobky, jak ohřívat jídlo, obilovina, sacharidy, umělá sladidla, cukr, svačina, jak dlouho namáčet luštěniny, chemické látky, glukózo-fruktózový sirup, rychlé vaření, pečivo, jídlo do práce, tuky, ulcerózní kolitida, umělá barviva, co jíst, jak začít, jednoduché sacharidy, pšenice, namáčení oříšků, přídatné látky, celodenní jídelníček, vývar, sladkosti, jak vařit obiloviny, civilizační onemocnění, zeleninový vývar, koktejlový efekt, trávení lepku, průmyslově upravené potraviny, stabilizátory, hřiby, ohřívání jídla, chleba, jak jíst zdravě, složité cukry, vyvážený jídelníček, sladké nápoje, slazené nápoje, problémy s lepkem, jak sestavit jídelníček, počítání kalorií, jak ohřívat zeleninu

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?