Domů Téma E621

E621

Sojové omáčky – jakou zvolit pro zdravé vaření?

Jakou koupit sojovou omáčku? Je rozdíl mezi těmi levnými z obchodu a těmi drahými ze zdravé výživy? Přečtěte si, jak se která vyrábí a...

Rybí prsty klamou obsahem masa. Toto zjistily testy

Rybí prsty jsou v ČR populární a často se dávají dětem jako alternativa ke štědrovečernímu kaprovi. Podívejte se však s námi na složení. Víte,...

Tuto sojovou omáčku můžete jíst, i když jste přísný celiak

Jste celiak nebo máte alergii na lepek a mysleli jste si, že už si nikdy nebudete moci dát oblíbenou sojovou omáčku? Máme dobrou zprávu....
Téma: průmyslově zpracované výrobky, E621, rybí prsty, aditiva, druhy sojové omáčky, uzené tofu, fermentovaná sojová omáčka, průmyslové potraviny, smažený tempeh, umami, shoyu omáčka, sojové boby, barviva, karamel, průmyslově zpracované potraviny, fermentace, glutamát sodný, pšeničná mouka, sója, sójová omáčka, průmyslově upravené potraviny, kypřicí látky, éčka, Tamari, maso, živočišné výrobky, jakou sojovou omáčku vybrat, aromata, fosfáty, celiak, uzený tempeh, glutamát, čím solit, rybí maso, dextróza, sojovka, celiakie, bez lepku, zdravá sojová omáčka, jak začít, bezlepková dieta, ryba, kikoman, umami chuť, hatcho miso, dochucovadla, glutaman sodný, shoyu, jak používat sojovou omáčku, druhy sojových omáček, gluten, koji, stabilizátory, průmyslově zpracovaná strava, ryby, pšeničná bílkovina, marinované tofu

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?