Domů Téma E621

E621

Tuto sojovou omáčku můžete jíst, i když jste přísný celiak

Jste celiak nebo máte alergii na lepek a mysleli jste si, že už si nikdy nebudete moci dát oblíbenou sojovou omáčku? Máme dobrou zprávu....

Sojové omáčky shoyu a tamari

Shoyu a tamari skvěle ochutí všechny možné druhy pokrmů. Tyto univerzální dochucovadla obsahují jen okolo 12 % soli. Pokrm nejen osolí, zvýrazní chutě, a navíc ještě dodají...
Téma: shoyu omáčka, Tamari, uzené tofu, umami chuť, barviva, fermentace, smažený tempeh, bezlepková dieta, sója, jak začít, uzený tempeh, glutaman sodný, E621, sójová omáčka, shoyu, gluten, aditiva, hatcho miso, glutamát, celiak, sojové boby, pšeničná bílkovina, celiakie, umami, éčka, karamel, sojovka, koji, glutamát sodný, dochucovadla, bez lepku, marinované tofu

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?