Sečuánský pepř

Houby
klub
2

Yuba na mandlích

Recept, do kterého můžete použít yubu neboli tofu skin. Yuba v jídle krásně nahradí masovou složku. Její konzistence je neuvěřitelná a doufám, že i vám zac...
20
8

Zelí s houbami

Velmi jednoduché a rychlé, ale přesto díky použitému koření velice chutné a voňavé jídlo, které vám může posloužit třeba jako rychlá večeře, pokud nemáte m...

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Pikantní zimní tempeh s černými nudlemi

Co myslíte, může se člověk zamilovat do tempehu, sečuánského pepře či shiitake? Za nás rozhodně ano. Ochutnejte toto lahodné asijské jídlo, které je za pou...

Podzimní noodles

Pokud máte rádi recepty ve stylu číny, určitě zkuste tento s podzimní zeleninou. Recept je variabilní a můžete ho snadno přizpůsobit vaší chuti a stavu zás...

Kořeněné cukety s fazolemi a červenou rýží

Cukety jsou úžasné v tom, že si je můžeme dochutit podle svých preferencí. Třeba tyhle jsou pikantní a spolu s fazolemi a černou rýží naprosto delikatesní....

Dan Dan noodles jinak

Dan Dan Noodles jsou jedním z nejznámějších pouličních jídel v Sečuanu. Vyzkoušejte ho ve zdravější veganské verzi. Pokud se budete držet receptu, úspěch u...

Pepř v kuchyni aneb není pepř jako pepř

Další článek věnovaný oblíbenému koření, které v mé kuchyni nesmí chybět. Určitě tyto pepře znáte i vy a ty základní máte doma také. Podívejme se na pepř. ...

Rýže Nerone se zimní zeleninou

Zkoušeli jste už italskou černou rýži Nerone? Je velmi aromatická, její chuť je perfektní, už při vaření voní z hrnce. Zkuste třeba tuto verzi se zeleninou...

Seitan Kung Pao

Naprostá klasika asijské kuchyně ve zdravější podobě bez masa. Při jeho přípravě využijeme typických letních plodů a zeleniny – vychutnejme si paprik...

Sečuánská miska

Pikantní a velice voňavé, lehké asijské jídlo, ve kterém využijeme letní zeleninu.