Domů Téma Těsta

těsta

Jedlá soda, nebo kypřící prášek? Co je lepší?

Kypřící prášek i jedlá soda mají stejnou funkci. Používají se k nakypření, odlehčení a zvětšení objemu do těst na pečivo a buchty, podobně jako droždí...

4 recepty na domácí přírodní potravinová barviva

Nedávno jsme zveřejňovali praktický seznam přírodních potravinových barviv. Teď se vrhneme na jejich přípravu. Udělejte si s námi 4 jednoduchá domácí potravinová barviva v tekuté...

Obarvěte si jídlo a s ním i život. Přírodní barviva z...

Rýže nemusí být jen nudně bílá a chleba pískový. Dejte jídlu zcela nový rozměr. Vsaďte na přírodní barvy z ovoce a zeleniny a připravte...
Téma: borůvky, matcha, lité těsto, bez laktózy, mrkev, bezinky, vinný kámen, ovoce, káva, bezfosfátový prášek, pečivo, kakao, řepa, ostružiny, krém, alergie na mléko, maliny, bez sóji, tavené sýry, kynutí, fosfáty, ABKM, kypřící prášek, hydrogenuhličitan sodný, tavicí soli, prdopeč, zelenina, špenát, kypření, jahody, Klub Jíme Jinak, buchty, soda bicarbona, ječmen, těstoviny, těsta, červená řepa, dezerty, barvy, pečení, černý rybíz, škrob, spirulina, barviva, červený rybíz, jedlá soda, arónie, červené zelí, pšenice, fosforečnany, kurkuma, těsto, prášek do pečiva, karob, aditiva, E500

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?