Domů Téma Těsta

těsta

Jedlá soda, nebo kypřící prášek? Co je lepší?

Kypřící prášek i jedlá soda mají stejnou funkci. Používají se k nakypření, odlehčení a zvětšení objemu do těst na pečivo a buchty, podobně jako droždí...

4 recepty na domácí přírodní potravinová barviva

Nedávno jsme zveřejňovali praktický seznam přírodních potravinových barviv. Teď se vrhneme na jejich přípravu. Udělejte si s námi 4 jednoduchá domácí potravinová barviva v tekuté...

Obarvěte si jídlo a s ním i život. Přírodní barviva z...

Rýže nemusí být jen nudně bílá a chleba pískový. Dejte jídlu zcela nový rozměr. Vsaďte na přírodní barvy z ovoce a zeleniny a připravte...
Téma: škrob, jahody, ABKM, prdopeč, ovoce, buchty, zelenina, kakao, spirulina, pečivo, řepa, vinný kámen, alergie na mléko, těsta, kynutí, lité těsto, bezfosfátový prášek, těsto, borůvky, E500, káva, maliny, barvy, ostružiny, pečení, červený rybíz, matcha, bezinky, pšenice, ječmen, špenát, soda bicarbona, barviva, Klub Jíme Jinak, fosfáty, mrkev, červené zelí, kypřící prášek, těstoviny, bez sóji, krém, arónie, hydrogenuhličitan sodný, jedlá soda, prášek do pečiva, kypření, karob, tavicí soli, aditiva, bez laktózy, červená řepa, tavené sýry, kurkuma, dezerty, černý rybíz, fosforečnany

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?