Cibulačka
Kimchi
Pickles (kvašená zelenina)
Zelňačka
Vejmrda
Kysané zelí
Křen
Kyselo
PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Prevence před koronavirem a chřipkami? Začněte pracovat na své imunitě. Zařaďte do svého jídelníčku tyto jídla!
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Poprve se mi nepovedl. Byl moc mokrý. Podruhé jsem dala péct tenkou vrstvu a byl dobrý. Jablka jsem vmíchala dovnitř.
Kypřící prášek nedávám, nedělá mi dobře.
Jde především o kšeft. Nic jiného v tom není. Dnes jsem se ptal v prodejně velké pekárny, zda nají tradiční kváskový chléb. Mladá prodavačka odvětila, že všechny jejich chleby jsou kváskové. Složení, jakoby náhodou, nemohla najít. V regálech jsem viděl, podle mého, klasické chleba, kde byl, možná, přidán mrtvý kvásek.
Nakonec prohlásila, že jim to řekl ředitel a ten přece má pravdu.
Kdo neví nic o tom, jak vzniká kvásek, jak se přiživuje a používá, tak se nechá nachytat na nové názvosloví.
Když nemáme čas na vlastní, tak si objednáme tady: https://www.matejovopekarstvi.cz/matejovo-pekarstvi/tradicni-recepty/
Chuťově jsou vynikající, ale něco jsem asi udělala špatně, jsou na povrchu tvrdší🤷♀️ale mňamka
Vierčin veganský parmazán na italském rizotu s řapíkatým a bulvovým celerem a také, když je ta sezóna, s bílým českým chřestem. Tento parmazán si i manžel sype na cokoliv, dnes na sekanou, a moc chválí. Oba děkujeme za Vierčiny nápady.
Komentáře
Super a verim, ze to funguje. Ale mam HIT a ani jedno nemuzu. Mate prosim tip peo nas Hitaky :(