Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Festival Evolution 23.-25.3.

Bio Styl, Zdraví, EcoWorld, Alternativa a Osobní rozvoj, to vše najdete na festivalu Evolution. Téma kvality potravin a vliv výživy na zdraví bude ústředním tématem mnoha přednášek. Členové Klubu mají vstupenky zdarma (prvních 20) a s 26% slevou.

Kdy, kde a co

Už Hippokrates řekl, že jídlo může být lékem. Pokud přemýšlíte nad tím, co jíte, měly by vaše kroky směřovat o víkendu 23. – 25. března na Výstaviště v Praze Holešovicích, kde se bude konat Festival Evolution.

Program

Během tří dnů totiž na vás čeká nejen bohatá food zóna výběrem bio, veggie, vegan, raw, natur a fair trade potravin, ale těšit se můžete také na přednášky o zdravé výživě, detoxu, různých stravovacích stylech i kvalitních potravinách. Chybět zde nebudou ani certifikované BIO produkty, které najdete pohromadě ve Střední hale Průmyslového paláce.

Stravou proti nemocem

Na své si na festivalu přijde opravdu každý, ať už ten, pro koho je zdravý životní styl denním chlebem, tak i ten, kdo se teprve ke změně stravovacích návyků odhodlává. A to ať už ze zdravotních důvodů nebo prostě proto, že není spokojen se svou váhou.

  • Lékař David Frej na Festivalu Evolution vystoupí s přednáškou na téma Stravou proti zánětu a civilizačním nemocem. Prozradí, jak zánět ovlivňuje naše zdraví a jak kaloricky bohatá, ale na živiny a antioxidanty chudá strava vede k neviditelnému zánětu v těle a k civilizačním nemocem, které jsou s ním spjaty, jako jsou alergie, kardiovaskulární a autoimunitní choroby, cukrovka, obezita, psychické poruchy nebo nádorová onemocnění.
  • Jana Hrinková se zase zaměří na zásadotvornou výživu a prozradí, jak výživa ovlivňuje acidobazickou rovnováhu.
  • Pokud právě přemýšlíte nad tím, jak změnit své stravovací zvyklosti, ale stále se vám to nedaří, neměla by vám uniknout přednáška Rogera Greena, který vás seznámí se svým unikátním konceptem Stravování dlouhověkosti a prozradí, co můžeme aplikovat z tradičních výživových znalostí různých kultur, jak stavět na umírněnosti, rovnováze, jednoduchosti a jak si udržet dobré zdraví po celý život.
  • Uznávaná imunoložka prof. MUDr. Jiřina Bartůňková, DrSc., MBA  ve své festivalové přednášce upozorní na nedoceněné účinky zázvoru a jeho užití při problémech trávicího traktu, zánětlivých a infekčních stavech, pylových alergiích i na jeho vliv na hladinu krevních tuků a metabolismus cukrů v těle. Dozvíte se také, jak se zázvor využívá v imunologii a v podpůrné terapii pro pacienty s rakovinou.
  • Sledovat etikety se vyplatí nejen u potravin, ale i u doplňků stravy. Mgr. Michael Verde Beitlová prozradí, jak se orientovat v jejich kvalitě a ceně. Poradí, jak se vyznat v informacích uvedených na etiketách, a také vyvrátí omyly, které jsou s doplňky stravy často interpretovány.
  • Neméně zajímavá bude přednáška profesorky Anny Strunecké, která se věnuje bylinám a kořením, které mohou přispět ke zmírnění potíží při poruchách nálady, nespavosti nebo migrénách.
  • Na sobotní dopoledne pro vás připravuje PRO-BIO Liga naučně-zábavný program Od vidlí po vidličku, ve kterém projdete procesem vzniku biopotravin od dění na poli, přes zpracování a výrobu až po konečné čarování v kuchyni.

Na co dalšího se můžete těšit

Přestože by to mohlo vypadat, že se festival bude věnovat pouze výživě, není to tak úplně pravda. Stranou totiž nezůstanou ani témata z dalších oblastí, jakými jsou Bio Styl, Zdraví, EcoWorld, Alternativa a Osobní rozvoj. Celkem se během tří dnů na festivalu představí více než 400 domácích a zahraničních vystavovatelů a k tomu se na sedmi pódiích vystřídá okolo 150 účinkujících v rámci festivalového programu. Jako vždy se můžete těšit nejen na žhavé novinky, ale také na mnoho ochutnávek a speciální festivalové ceny.

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Děti

Rozhodně s sebou nezapomeňte vzít také děti, pro které je připraven nejen dětský koutek (pro maminky také kojící koutek), ale také workshopy a dílničky. Rodičům potom budou určeny přednášky zaměřující se na mateřství a rodičovství. Kompletní festivalový program včetně seznamu vystavovatelů najdete na webových stránkách www.evolution.cz.

20 vstupenek ZDARMA pro členy Klubu JJ

Pro nejrychlejší klubáky máme vstupenku zdarma, pro ostatní slevu.

[přihlaste se]

Vstupenky se slevou

Členové klubu mají slevu 26%, tedy 60 Kč. (170 Kč místo 230 Kč).
Přejděte na stránku festivalu, objednejte vstupenku a vložte slevový kód. Vstupenky je potřeba vyplnit nejpozději 24.3. 2018, pokud chcete stihnout alespoň nedělní program.
[přihlaste se]

Objednat vstupenku

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali si. ...

Špagety s kapary

Jednoduchý recept určený milovníkům špaget, rychlého jídla a italské kuchyně.

Batátové halušky s “bryndzou” a vypraženou “slaninou”

Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na této zdravé variantě si zaručeně ...

Výroba voskovaných ubrousků snadno a rychle

Vyrobte si s námi přírodní obal na svačiny do školy, práce nebo na výlet. Výroba voskovaných ubrousků je velmi snadná, zvládne ji opravdu každý.

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...