Domů > O nás > Pochvaly

Hlavní je ten pocit, jak se po kurzu cítím!

Alko: Splaskla jsem přes prsa o 6 cm, v pase o 7 cm a přes boky o 4 cm. O kolik kg jsem lehčí nevím, nemám váhu – to není to, co bych potřebovala vědět. Hlavní je pocit a pohled do zrcadla. Takže děkuji za inspiraci ve vaření. Hlavně recepty na polévky a saláty mě zaujaly. Přibude v mém jídelníčku několik nových druhů zeleniny a luštěnin.

PS: Víte už jak na zdravé cukroví?

My na Jíme Jinak ano! Naučíme vás chutné cukroví - bez cukru a 100% rostlinné! 💖 Mrkněte jak nahradit cukr ve vánočním pečení nebo se seznamte s perfektním plánem pečení zdravého cukroví. A myslíme i na vás, kterým dělá starosti lepek. Ochutnejte některý ze 40 receptů na bezlepkové cukroví.

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tofu s tahini omáčkou

Vyzkoušejte tento recept na výbornou omáčku s tofu. Je rychlá a můžete jí použít i na zeleninu nebo k čemukoliv, co vás napadne. Jako příloha je skvělá rýž...

Vařené kaštany

Měkoučké uvařené kaštany jsou výbornou pochoutkou nebo základem pro kaštanové pyré nebo sladké dezerty. Připravte si hrnec a vroucí vodu a jdeme na to̷...

Pikantní zimní tempeh s černými nudlemi

Co myslíte, může se člověk zamilovat do tempehu, sečuánského pepře či shiitake? Za nás rozhodně ano. Ochutnejte toto lahodné asijské jídlo, které je za pou...

Luxusní cizrnová pomazánka

Cizrnovou pomazánku už asi znáte. Tahle je ovšem dokonale vylepšená! Nemusíte jí použít pouze na pečivo, ale i na pečenou zeleninu nebo zeleninu čerstvou. ...

Pečená dýně plněná šťavnatou amarantovou směsí

Měkoučká dýně s křupavou slupkou plněná šťavnatou směsí plnou proteinů. Skvělý oběd nebo večeře do sychravých zimních dnů.
88
4

Listopadový úplněk 27. 11. 2023 v Blížencích

Pokud máte pocit, že listopad je pro vás letos náročný na zvládání sebe sama nebo dění okolo vás, mám pro vás dobrou zprávu! Přehoupli jsme se z hlubin a t...